Nogomet

Kek: "Uvjeren sam da će Rijeka proći u 3. pretkolo"

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 24.06.2013.
Kek: "Uvjeren sam da će Rijeka proći u 3. pretkolo"
Foto: Katarina Ponjavić

Rijeka je za protivnika u 2. pretkolu Europske lige dobila boljega iz ogleda velškog Prestatyn Towna i latvijskog Lijepajas Metalurgsa. Na Kantridi su zadovoljni ždrijebom i drže kako će Europa na Kantridi živjeti i nakon 25. srpnja...

Nakon četiri godine Rijeka se opet vraća u Europu. Ždrijeb 2. pretkola Europske lige donio je imena prvih potencijalnih protivnika riječkog kluba u novoj europskoj avanturi. Putovat će se u Wales ili u Latviju.

"Rekli smo uoči ždrijeba da idemo na pobjedu, bez obzira koga izvukli. Nama je praktično svejedno hoće li nam doći Velšani ili Latvijci, ne igra nam to veliku ulogu. U sportu ništa ne dolazi samo od sebe, treba se spremiti i odigrati dobre utakmice", izjavio je predsjednik Damir Mišković za Radio Rijeku.

U Nyonu je uz Miškovića bio i sportski direktor Srećko Juričić, koji smatra da bi njegovoj momčadi više odgovarao Prestatyn Town:

"Više bih volio bih da igramo protiv Velšana, nego protiv Latvijaca. Mislim da bi nam u ovom trenutku više odgovarala takva momčad. Nemamo puno podataka ni o jednoj momčadi, ali mislim da smo favoriti protiv bilo kojeg protivnika."

Informacije iz Nyona momčad i trener Matjaž Kek dočekali su na pripremama u Kranjskoj Gori. Slovenski strateg je oprezen, ali i optimističan:

"Dobro je što ćemo moći pogledati oba potencijalna protivnika u 1. pretkolu. Nećemo nikoga podcjenjivati, trebamo se dobro spremiti, snimiti protivnika. Ja sam optimist i uvjeren sam da će Rijeka proći u 3. pretkolo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.06.2013. u 20:09
    u očekivanju ždrijeba za treće pretkolo...
    Obrisan korisnik
  • whitewidow24.06.2013. u 19:10
    ovo je samo zagrijavnje za trece pretkolo
    whitewidow
  • Obrisan korisnik24.06.2013. u 17:58
    rijeka će proći lako prvu prepreku. nadam se da će ugledat i skupinu lige uefe,zajedno sa hajdukom ili lokosima,da se taj koeficijent malo konaćno digne,pa će sljedečih godina biti lakše dogurati do europe-bilo kome od naših klubova u budučnosti. svake godine neki manji klub napravi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.06.2013. u 17:25
    sretno i prolaz dalje.Automatski to znaći i veći rejting bodovi Hrvatskoj
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.06.2013. u 17:24
    Forza Fiume
    Obrisan korisnik