Nogomet

Bobic: "Dvoboji s Rijekom za mene će biti poseban doživljaj"

Branimir Korać • petak, 09.08.2013.
Bobic: "Dvoboji s Rijekom za mene će biti poseban doživljaj"
Foto: EPA

I dok većina djelatnika i igrača Stuttgarta slabo poznaje Riječane, jedan čovjek zna što njegovu momčad očekuje na Kantridi. Fredi Bobic je svoju oproštajnu sezonu u karijeri odigrao baš u dresu Rijeke...

Iako su papirnati favoriti, u Stuttgartu ne mogu biti spokojni nakon ždrijeba Europske lige. Tijekom priprema i tijekom dva dvoboja s Botevom, nisu prikazali posebno dobre igre i zahuktali Riječani uz beskompromisan pristup nisu bez šanse.

Sportski direktor Stuttgarta je klupska legenda Fredi Bobic, veliki napadač koji je karijeru završio baš u dresu Rijeke za koju je 2006. godine odigrao ukupno deset utakmica i postigao tri gola.

"Uzbuđen sam, imao sam osjećaj da ćemo igrati s Rijekom. Hrvatski nogomet je jako dobro poznat i Rijeka ima dobre igrače. Za mene će to biti posebne utakmice, a za Stuttgart sigurno teško iskušenje", istaknuo je Bobic nakon ždrijeba.

S druge strane, ostatak Stuttgartove delegacije nije pretjerano komentirao budućeg protivnika. Trener Bruno Labbadia kratko je istaknuo: "Ne poznajem našeg sljedećeg protivnika."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.08.2013. u 11:42
    Forza Fiume !
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.08.2013. u 09:27
    Samo Ibiševića znam iz Stuttgarta. On je u biti i najopasniji igrač na terenu i ako on igra, onda Stutgartov napad funkcijonira. Izvodi sve, maltene i gol out-e. :) Njega treba zaustaviti i napravljen je dobar posao što se obrane tiče.
    Obrisan korisnik
  • cameosis10.08.2013. u 00:38
    ovisi u kojem djelu nogometnog svijeta. ja ne bih znao nabrojati tri igrača od prvih četiri kluba koje si spomenuo. od istočnoeuropskih klubova se znaju igrači -- pozdrav iz njemačke.
    cameosis
  • USF192609.08.2013. u 23:47
    Pa iskreno ja ne znam ni jednog igraca Stuttgarta. Toliko ga pratim.
    USF1926
  • Obrisan korisnik09.08.2013. u 23:20
    I sad je loše što je Volpi dao nešto eurića.
    Obrisan korisnik