Košarka

Simon: "Imali smo šansu za medalju i užasno mi je žao"

Ivana Strahija, Simon Maljevac • nedjelja, 22.09.2013.
Simon: "Imali smo šansu za medalju i užasno mi je žao"
Foto: EPA

Branič Lokomotiva i hrvatske reprezentacije bio je žalostan nakon poraza protiv Španjolske, koji je Hrvatskoj mogao donijeti broncu na Eurobasketu. No, tragedije nema, kaže Simon...

Krunoslav Simon je odmah po utakmici protiv Španjolaca kazao: "Nije lako sad pričati. Imali smo šansu za medalju i užasno mi je žao. No, ovo prvenstvo donijelo mi je veliki gušt, igranja s takvim suigračima i pred takvom publikom i navijačima."

Što je presudilo u utakmici protiv Španjolaca, jesu li Hrvati krenuli premekano? "Svega po malo je bilo. Protivnici su na početku pogodili par otvorenih šuteva, razigrali su se i dobili samopouzdanje, a onda protiv njih nije lako igrati."

Ukupna ocjena Eurobasketa iz kuta Hrvatske ipak je pozitivna: "Za pet dana ću reći da jest, ali sada osjećam samo žalost za medaljom. Ogromna je stvar ulazak u polufinale. Treba nastaviti ovim putem, uzlaznom putanjom, i bit će sve u redu", rekao je Simon.

Mogu li se hrvatski navijači uskoro nadati i medalji? "Sigurno da ima stvari koje nam nedostaju. Izgubili smo od ekipa koje su kvalitetnije od nas, ali ima igrača koji su sada bili ozlijeđeni i koji će se priključiti. Ne treba sad raditi tragediju", zaključio je branič Lokomotiva iz Krasnodara.

EP 2013., završnica

za 3. mjesto

Hrvatska66:92Španjolska

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.09.2013. u 09:41
    samo lupajte minuse...ali ne znate (99,999% vas forumaša) tko je i što je m.tomas-bahata pijandura! taj bi samo razjebao atmosferu u repki i budite uvjereni da je on igrao na ovom EP-u, da ne bismo ušli niti u 1/4 finale. slobodno mi nalupajte još 100 minusa-to neće promijeniti istinu o dotičnom... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.09.2013. u 08:59
    nadam se da ti je iskreno žao! meni bi na tvom mjestu bilo...jer SVI vi, osim bojana, malog šarića i donekle žorića, ste u zadnje 2 tekme usrali motku do kraja!p.s. ono što mi je drago u ovoj izjavi je to da kaže 'ima ozljeđenih igrača koji će se priključiti'. nadam se da misli na hezonju i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.09.2013. u 20:24
    Za Simona je dobro rekao Skansi: RUPETINA u obrani, što se tek vidi protiv ovih boljih suparnika ali sve u svemu dobar turnir prolazna ocijena, ima kvalitetu za role-playera, nipošto startera.
    Obrisan korisnik