Nogomet

Kek: "Neki igrači imaju problema s prebacivanjem iz Hrvatske u Europu"

Bernard Jurišić • četvrtak, 24.10.2013.
Kek: "Neki igrači imaju problema s prebacivanjem iz Hrvatske u Europu"
Foto: Davor Sajko

Rijeka je u Lyonu bolje izgledala nego u Guimaraesu, ali ipak nije uspjela izbjeći poraz. Nakon utakmice trener Matjaž Kek prokomentirao je ono što je njegova momčad odigrala na stadionu Gerland...

Trener Rijeke Matjaž Kek priznao je nakon utakmice da je Lyon ipak bio bolji za taj jedan pogodak:

"Mislim da je Lyon na kraju ipak zasluženo pobijedio. Mogu biti zadovoljan nekim dijelovima igre, ali se vidi da neki igrači imaju problema prebaciti se iz hrvatske lige u europska natjecanja. Dosta naivno smo primili gol, šteta je kad ostaneš bez bodova, a izgubiš energiju."

Slovenski strateg drži kako njegova momčad nije u Europsku ligu došla učiti, nego uživati:

"Za tri dana nas čeka Osijek, tamo je naša istina. Rekao sam igračima kako ne želim da se učimo na utakmicama Europske lige, nego da uživamo u igri. Mi možemo izgubiti utakmicu, ali ne smijemo biti gubitnici i slaviti minimalne poraze."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.10.2013. u 10:21
    šteta za propuštenim,još jedna vrlo dobra partija rijeke u EL,odlicno su stajali na terenu i tražili igru ali eto...manjak iskustva je bio presudan!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.10.2013. u 06:46
    upravo tako, kek me svaki dan uspije iznenadit.. Svaka mu cast! Realan,samokritican, iskren..sve sto do sada u hrvatskoj nismo mogli vidjet!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.10.2013. u 01:43
    ma nećemo govoriti o mogućem prolazu rijeke. daleko je taj klub još od tih dosega. i ovo je već iznenađenje. kek je odlično rekao: ne smiju bit luzeri i slavit minimalne poraze, a koliko sam primjetio, rijekini navijači to i rade
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.10.2013. u 00:40
    Možda smiješno zvuči ali Rijeka još uvijek nije ostala bez šanse. Nije loša igra, šteta zbog onog brodoloma kod Vitorije. Sretno dalje!
    Obrisan korisnik