Nogomet

Kek: "Pojedinci će morati dobro razmisliti. Ako sada nismo pobijedili, ne znam kad ćemo"

Branimir Korać • četvrtak, 18.09.2014.
Kek: "Pojedinci će morati dobro razmisliti. Ako sada nismo pobijedili, ne znam kad ćemo"
Foto: Davor Sajko

Matjaž Kek bio je vrlo ljut na svoje igrače nakon poraza u Liegeu. Rijeka je primila naivne pogotke, na drugoj strani nije iskoristila svoje prilike i upisala je poraz iako je jednako tako mogla i do pobjede...

Rijeka je propustila priliku doći do bodova u Liegeu protiv domaćina koji je griješio i poklanjao, ali gosti to nisu znali iskoristiti. Matjaž Kek zračio je nezadovoljstvom nakon susreta.

"Sami smo sebe pobijedili, nevjerojatno naivno smo primali pogotke. Nisam zadovoljan, neki pojedinci morat će više razmišljati jer nisu bili u službi momčadi već su se pokušavali istaknuti. Razočaran sam njima, ne možeš pobijediti ako izađeš sa 70-80 posto na teren", rekao je slovenski stručnjak za HTV.

Prvi pogodak primljen je iz prekida kada je Ciman pobjegao riječkoj obrani i glavom poslao loptu u mrežu.

"Ne mogu više crtati igračima da moraju stajati na protivniku. Šteta je, da smo bili malo življi i agresivniji na 30 metara, mogli smo napraviti svašta. Kažem, ne sviđa mi se kako su neki igrači reagirali. Ako sad nismo pobijedili, ne znam kad ćemo."

Iako je Rijeka imala prilika, promašivala zicere, Kek ne smatra da je bila bolja.

"Nismo bili bolji, ali smo mogli riješiti utakmicu u svoju korist. Primali smo golove kao u osnovnoj školi, a kada Rijeka ne igra momčadski, onda jako teško može do pobjede. Pojedinci će morati dobro razmisliti", još jednom je upozorio Kek.

Europska liga, skupina G

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Sevilla2:0Feyenoord
Standard Liège2:0Rijeka
1Feyenoord 610:6+412
2Sevilla 68:5+311
3Rijeka 67:8-17
4Standard Liège 64:10-64

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.09.2014. u 20:20
    Slažem se potpuno, ako je mislio na nekog konkretno, onda je Jugović poslje ovakvog nastupa prvi na koga bi se odnosio ovakav Kekov komentar.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.09.2014. u 15:11
    rekao bih da je mislio na kramarića
    Obrisan korisnik
  • pticadodo19.09.2014. u 14:10
    Imam osjećaj da je prventveno mislio na Jugovića, koji u maniri Robbena, samo bez kvalitete istog, između pasa na krilo ili centaršuta u 16 puca 10m iznad gola
    pticadodo
  • pticadodo19.09.2014. u 14:09
    Imam osjećaj da je prventveno mislio na Jugovića, koji u maniri Robbena, samo bez kvalitete istog, između pasa na krilo ili centaršuta u 16 puca 10m iznad gola
    pticadodo
  • Obrisan korisnik19.09.2014. u 11:52
    Steta za dvije prilike trebao je to pogoditi takve sanse se moraju iskoristiti mada su djelovali pomali sporo..Krstzanovic je na drugoj prigodi odmah sutnuti bio bi to zgoditak vjerojatno..steta ali idemo dalje vise srece i kvalitete u narednim mecevima..
    Obrisan korisnik