Nogomet

Kramarić: "Da mi je netko rekao da neću biti zadovoljan remijem protiv Seville, rekao bih mu da nije normalan"

Branimir Korać • četvrtak, 02.10.2014.
Kramarić: "Da mi je netko rekao da neću biti zadovoljan remijem protiv Seville, rekao bih mu da nije normalan"
Foto: FaH

Vrlo dobra predstava Rijeke, posebno u drugom poluvremenu, nije nagrađena s tri boda. Sevilla sretno odnosi bod s Kantride zahvaljujući golu Stephanea Mbije u 91. minuti susreta.

Andrej Kramarić odigrao je sjajnu utakmicu, izborio je kazneni udarac, realizirao ga je, a zatim i asistirao za pogodak Kvržića. Unatoč tome, na kraju Rijeka nije uspjela doći do pobjede.

"Da mi je netko prije utakmice rekao da neću biti zadovoljan remijem sa Sevillom, rekao bih mu da nije normalan. Žao nam je što nismo dokrajčili Sevillu koja je bila na koljenima. Umjesto da postignemo treći gol, dogodilo nam se ono što se stalno događa našim klubovima, primimo glup gol u završnici. Moramo biti zadovoljni svojim nastupom protiv uglednog protivnika, ali i nastaviti raditi da bi ispravili pogreške", komentirao je nakon susreta Kramarić za Novi list.

S Kramarićem se u potpunosti složio i Kvržić koji je postigao pogodak za 2:1.

"Da nam je netko ranije ponudio 2:2 sa Sevillom, odmah bismo prihvatili. Ovako nam je žao, s ta tri boda imali bi veće šanse za prolazak u sljedeću rundu natjecanja. U prvom dijelu smo očekivali ofenzivniju Sevillu i čekali smo je, ali smo u drugom dijelu bili puno odlučniji i tražili pogodak."

Mario Lešković je također podijeljenih osjećaja, žali za pobjedom, ali je ponosan zbog ovakve igre protiv ovakvog protivnika.

"U zadnje vrijeme baš i nemamo sreće, neke lopte koje ne bi trebale ući u gol, nama su ulazile, no vratit će se i nama. Malo smo tužni jer smo imali to vodstvo, ali smo i ponosni zbog igre kakvu smo prikazali. Imamo razloga za zadovoljstvo", tvrdi Lešković.

Junak Seville Stephane Mbiakomplimentirao je Riječanima, ali se i požalio na travnjak.

"Naravno da sam sretan i zbog pogotka i zbog rezultata. Rijeka je samo potvrdila ono što nam je trener govorio, a to je da je riječ o odličnoj momčadi. Na razini nije bio samo travnjak koji je bio u vrlo lošem stanju", dodao je Kamerunac.

Europska liga, skupina G

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Rijeka2:2Sevilla
Feyenoord2:1Standard Liège
1Feyenoord 610:6+412
2Sevilla 68:5+311
3Rijeka 67:8-17
4Standard Liège 64:10-64

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.10.2014. u 21:16
    Zato i naši igrači ne mogu postignuti cijenu osim Mamićevih, trebali bi više hvaliti svoje igrače, a Kramarić na polušpicu od prve i Tomečak na desnog beka od prve za reprezentaciju, navijam za Hajduk, ali ta dva igrača su fenomenalna, za Tomečaka sam znao i ranije, a Kramarić mi se čini da bi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.10.2014. u 00:04
    Krama je igrač za Real ili Barcu...mi Hrvati smo u kikiju što ne cjenimo svoje kao neki vani...
    Obrisan korisnik