Nogomet

Ivanović: "Albanci rekli kako nisu spremni nastaviti", Cana: "Zato što su nas navijači fizički napali"

Borna Rupnik • srijeda, 15.10.2014.
Ivanović: "Albanci rekli kako nisu spremni nastaviti", Cana: "Zato što su nas navijači fizički napali"
Foto: EPA

Poslije prekida utakmica u Beogradu između Srbije i Albanije, čeka se odluka Uefe, a kapetan Srbije Branislav Ivanović žali što u prvom planu više nije nogomet.

Pri rezultatu 0:0, susret Srbije i Albanije doživio je svoj prijevremeni kraj u kaosu na terenu, a zasad se još ne zna kada će UEFA donijeti svoju presudu u ovom slučaju. Delegat utakmice poslao je svoj izvještaj, a zadnju će riječ imati Disciplinska komisija.

"Mi smo kao momčad željeli nastaviti utakmicu i u svakom smo trenutku bili uz igrače Albanije. Albanci su rekli kako nisu spremni nastaviti, ni fizički ni psihički", izjavio je poslije prekida kapetan reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović.

"Željeli smo igrati nogomet i ostaje žal što nogomet nije u prvom planu. Teško je sada iznositi dojmove, ne želimo komentirati stvari koje nisu nogometne", dodao je.

Kapetan Albanije, Lorik Cana, vjeruje da je sve moglo završiti mirnije da su službe sigurnosti obavile svoj posao.

"Došli smo odigrati nogometnu utakmicu, ali fizički su nas napali navijači Srbije i stoga se nismo željeli vratiti na teren. Htjeli smo samo pospremiti zastavu i sve bi ostalo pod kontrolom da su snage sigurnosti spriječile navijače da pristupe našoj klupi. Branio sam svoje suigrače i zaradio ozljede lica", izjavio je.

Srbija na svom kontu u Skupini I ima jedan bod, iz Armenije, dok je Albanija vodeća na tablici s četiri boda iz susreta s Portugalom i Danskom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.10.2014. u 01:40
    Samo za neupućene da su se prevelika zla događala pod zastavama Velike Srbije na ovim prostorima da se uopće spominje.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.10.2014. u 01:51
    Najbolje mi je kad Hrvat pocne da glumi kulturu. Isti ste kao i mi (Srbi) jedina razlika je sto ste katolici, a mi pravoslavci. Svi ostali sto pokusavaju da kazu kako su to razlicite kulture, nacije su obicne budalastine. Kako drugacije oznaciti prezime Savic, Petrovic u Srbiji, CG i Hrvatskoj... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.10.2014. u 01:26
    Ma nece bog nista dati. Nema on veze s ovim stvarima.
    Obrisan korisnik
  • nikoništ15.10.2014. u 17:30
    Zastava Srbije se vec vijorila u Maksimiru, ali i Hrvatska u Beogradu, pa smo živi i zdravi sem tebe. Pazi zastava velike srbije ivanja ivanja kaj ti je?
    nikoništ
  • Obrisan korisnik15.10.2014. u 17:26
    Daće bog da se i na Maksimiru zavijori zastava Velike Srbije, pa vi onda budite kulturni i nemoj te da prekinete utakmicu!
    Obrisan korisnik