Košarka

Šarićev double-double u pobjedi Efesa protiv Trabzonspora

Branimir Korać • nedjelja, 19.10.2014.
Šarićev double-double u pobjedi Efesa protiv Trabzonspora
Foto: EPA

Nakon poraza u prvom kolu protiv Gaziantepa, košarkaši Anadolu Efesa ugostili su momčad Trabzonspora i stigli do prve ovosezonske pobjede. U teškoj utakmici na kraju su slavili sa 70:66...

Pred Dušanom Ivkovićem je još definitivno puno posla. Iako je Anadolu Efes upisao pobjedu protiv Trabzonspora, nije briljirao i na kraju je čupao pobjedu 70:66.

Tek u završnici utakmice Efes je uspio doći do prednosti koju gosti više nisu uspjeli dostići, a svoj doprinos u tome na kraju je dao i Dario Šarić koji je uspio dovesti Efes do poravnanja 64:64 u 38. minuti da bi nakon toga Lasme, Perperoglou i Janning završili priču.

Šarić je u ovom susretu igrao 27 minuta i ubacio 13 poena uz šut 4/8 za dva te 1/4 za tri poena, tome je dodao i deset skokova i dvije asistencije, a bolji dojam ipak kvare još uvijek izgubljene lopte.

Uz Šarića vrlo dobro odigrao je Nenad Krstić koji je uz 15 poena uhvatio sedam skokova dok je Dontaye Draper upisao osam poena i pet asistencija. Na drugoj strani Dwight Hardy ubacio je 18 poena.

TBL, drugo kolo:
Anadolu Efes - Trabzonspor 70:66

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!