Nogomet

Damir Mišković: "Sada na kraju 3:1 izgleda jednostavno, ali bila je to jako teška europska utakmica"

Sportnet • četvrtak, 23.10.2014.
Damir Mišković: "Sada na kraju 3:1 izgleda jednostavno, ali bila je to jako teška europska utakmica"
Foto: FaH

Glavni krivac za dobre vibracije pod stijenama Kantride, predsjednik Rijeke Damir Mišković, nakon velike pobjede njegovog kluba nad Feyenoordom, primao je čestitke od znanih i neznanih navijača kluba s Kvarnera. Iako je zračio velikom radošću, odmah je spustio loptu na zemlju, jer Rijeka još ima puno za pokazati u budućnosti.

Čovjek koji je u posljednje dvije godine od kluba koji je bio na rubu bankrota, stvorio respektabilan klub, bio je radostan, jer pobjeda je došla dan prije velike obljetnice od trideset godina kada je 24. listopada 1984. na Kantridi pao Real Madrid. Tadašnja Rijeka pokazala je snagu i Kraljevski klub pobjedila s 3:1.

“Sve to ljepše izgleda kada pobijediš 3:1, ali Feyenoord je jaka europska ekipa. Ova utakmica je mogla ići i na jednu i na drugu stranu. Sada na kraju 3:1 izgleda jednostavno, ali bila je to jako teška europska utakmica. Mislim da nije bilo tako jednostavno kako rezultat kazuje.“

Mišković ističe da je njegov klub bio bolji, jer je pokazao veliku želju da napokon dođe do pobjede u Europskoj ligi. “Kramarić je bio fantastičan, kao i svi dečki oko njega. Danas je ponovno pobijedila publika. Kiša je padala cijeli dan, a stadion je opet bio pun. To meni znači više od svih pobjeda“ rekao je Mišković.

Na upite novinara, je li Rijeka ovom pobjedom odškrinula vrata europskom proljeću, predsjednik se znakovito nasmiješio, ustvrdivši, da Rijeka i dalje ide polako ne razmišljajući megalomanski, nego godinu za godinu. Ove godine europsko proljeće nije planirano, no ako se dogodi, to će biti uspjeh svih.

Duje Jurić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.10.2014. u 12:53
    Hvala Miško! Orilo se do dugo u noć: NIGDJE NEMA LJEPŠEGA GRADA DO RIJEKE NAŠE, ZAPJEVAJMO PJESMU SVOME GRADU I DIGNIMO ČAŠE.RIJEČANI SMO GRADA NA KVARNERU NEKA SVATKO ZNA. TU SU MOLOLONGO TRSAT I KANTRIDA RIJEKO MILA GRADE SVETOG VIDA. VOLIMO RIJEKU JER RIJEČANI SMO MI, LJEPŠEGA GRADA NA CIJELOM... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.10.2014. u 06:03
    Igrali su kako treba. Lijepo je čuti kad ljudi oko nekog kluba realno i zdravo promišljaju.
    Obrisan korisnik