Nogomet

Zaza: "Najteža utakmica Italije do sada", Soriano: "Hrvatska nam je otežala život, bod je dobar"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 17.11.2014.
Zaza: "Najteža utakmica Italije do sada", Soriano: "Hrvatska nam je otežala život, bod je dobar"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Reprezentativci Italije priznaju da u nedjelju navečer protiv Hrvatske nisu imali nimalo lako posao, no naposljetku mogu biti zadovoljni osvojenim bodom.

U napadačkoj liniji Italije, uz Ciru Immobilea, utakmicu je započeo Simone Zaza, koji je u 11. minuti uposlio Antonija Candrevu za vodstvo Azzurra.

"Osvojio sam loptu u šesnaestercu uz malo sreće. Pokušavao sam raditi za momčad, ali nismo uspjeli stvoriti previše šansi. Subašić je dobro obranio moj udarac na početku drugog poluvremena, a najbolji dio naše utakmice bio je naš karakter, zbog kojega se niti u jednom trenutku nismo predali", rekao je Zaza poslije utakmice.

Nakon tri uzastopne pobjede, i Italija i Hrvatska morali su se zadovoljiti remijem.

"Ovo je bila najteža utakmica Italije do sada. Znali smo da je Hrvatska dobra momčad s nekolicinom izvrsnih igrača. Međutim, bili smo dobri kao cjelina i na kraju smo mogli i pobijediti", dodao je Zaza.

Svoj je prvi nastup za Italiju ubilježio Roberto Soriano, koji je u 28. minuti zamijenio Manuela Pasquala.

"Bili smo svjesni da nam neće biti lako jer je Hrvatska kvalitetna momčad koja nam je otežala život. Odradili smo dobar posao ne ostavljajući im prostora za previše prilika u najtežim trenucima utakmice. Kada se sve to uzme u obzir, bod nam je dobar", izjavio je Soriano.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • sportoz17.11.2014. u 09:01
    Zahvalite se onima koji su pritvoreni, odnesite im u zatvor cvijeće i probajte im srediti talijansko državljanstvo. Hrvatsko bi im trebalo oduzeti u svakom slučaju...
    sportoz