Tenis

Serena Williams: „Nikad nisam mislila da ću stajati ovdje s 19 Grand Slam naslova“

Niko Rukavina • subota, 31.01.2015.
Serena Williams: „Nikad nisam mislila da ću stajati ovdje s 19 Grand Slam naslova“
Foto: EPA

S 2:0 u setovima Serena Williams došla je do 19. Grand Slama u karijeri pobijedivši u finalu Australian Opena Mariju Šarapovu od koje ne zna za poraz više od deset godina...

Nakon osvajanja 19. Grand Slama u karijeri i šestog Australian Opena, Serena Williams održala je vrlo emotivan govor.

“Dok sam odrastala nisam bila najbogatija, ali sam imala familiju bogatu duhom i podrškom. Stajati ovdje s 19 Grad Slam naslova je nešto što nikad nisam mislila da će se dogoditi. Krenula sam igrati s reketom, lopticom i nadom. Poručujem svima koji nešto žele napraviti ili biti – nemojte odustati. Nikad ne znate što se može dogoditi i koga možete inspirirati. Ja sam iznimno počašćena“, kazala je najbolja tenisačica današnjice nakon osvojenog naslova.

Marija Šarapova ima omjer sa Serenom Williams 2:17 od čega je izgubila zadnjih 16 mečeva. Šarapova je nakon dvoboja priznala suparnici da je jednostavno bolja.

“Serena Williams je zaista najbolja tenisačica današnjice i iznimno mi je drago da mogu igrati protiv takve tenisačice na Touru, jer to je i bit svega – igrati protiv najboljih. Sa svojim nastupom na Australian Openu sam zadovoljna. trudila sam se osvojiti naslov“, rekla je Šarapova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • teniosac31.01.2015. u 14:28
    nema se Šarapova čemu žaliti,i ona ima impresivnu karijeru,osvojene sve grand slamove..
    teniosac