Nogomet

Vukas: „Zasluženo smo pobijedili, jako sam zadovoljan pristupom igrača“

Niko Rukavina • srijeda, 11.02.2015.
Vukas: „Zasluženo smo pobijedili, jako sam zadovoljan pristupom igrača“
Foto: FaH

Hajduk je u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog kupa s uvjerljivih 3:0 svladao četvrtoligaša iz Mladine i gotovo osigurao nastup u polufinalu...

Utakmica se igrala po „nemogućim“ uvjetima, teren je bio prava kaljuža puna blata. Hajduk je treće gostovanje u Kupu u Mladini završio najlagodnije, s uvjerljivom 3:0 pobjedom. Za Bijele su pogotke postigli Kouassi u prvom dijelu i Maglica dva put u nastavku utakmice.

“Zasluženo smo pobijedili. Pohvalio bih igrače zbog ozbiljnosti. Vrlo sam zadovoljan pristupom i jer smo već izborili plasman u polufinale. Pohvalio bih domaćina koji se potrudio očistiti snijeg. Teren nije bio najbolji za igru, a njima čestitam na požrtvovnosti“, rekao je privremeni trener Hajduka, Hari Vukas, koji je i jedan od kandidata za stalnog trenera.

Vinogradar je četvrtoligaš koji je dva put protiv Hajduka u Kupu izborio produžetke (2004. i 2013.). Danas su pokleknuli već u prvih 90 minuta.

“Stvorili smo neke šanse, ali kad smo primili prvi gol raspala nam se igra, više se nismo mogli vratiti. Borili smo se koliko smo mogli“, rekao je domaći trener Damir Petravić, a direktor Vinogradara Tomislav Višević tvrdi kako je nedosuđeni jedanaesterac za domaćine prelomio utakmicu.

Hrvatski nogometni kup

četvrtfinale - prve utakmice

Jaska Vinogradar0:3Hajduk
Istra 19610:1Dinamo
Split1:0Zadar
Rijeka4:1Lokomotiva

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!