Nogomet

Subašić na čelu Monacovog bloka: "Nitko nije vjerovao osim nas. Nismo mi neki čunjevi"

Borna Rupnik • četvrtak, 26.02.2015.
Subašić na čelu Monacovog bloka: "Nitko nije vjerovao osim nas. Nismo mi neki čunjevi"

Reprezentativni vratar Danijel Subašić još je jednom imao razloga za slavlje u dresu Monaca. Njegova momčad napravila je veliki korak prema prolasku osmine finala Lige prvaka.

Nakon odličnih partija u grupnoj fazi, Danijel Subašić izdržao je gotovo cijelu utakmicu bez primljenog pogotka na gostovanju kod engleskog Arsenala. Svladao ga je tek Oxlade-Chamberlain izvrsnim udarcem na početku sudačke nadoknade.

Međutim, Monaco je odnio pobjedu 3:1 i Topnicima će trebati veliki preokret žele li u četvrtfinale elitnog europskog natjecanja.

"Nitko nije vjerovao u ovo, osim nas samih, ljudi u klubu i navijača koji su došli u čudesno velikom broju", rekao je Subašić za SN po završetku dvoboja.

Monaco se ponovno iskazao čvrstom defenzivom i brzim protunapadima.

"Uvijek igramo isto, jako u obrani pa na kontre, upalilo nam je nekoliko puta. Govorio sam da nedostaje golova, mi otraga odigramo stvarno dobro, a sada smo proradili", ispričao je hrvatski čuvar mreže.

"Zadnji put smo u gostima dobili 3:1 Bastiju u listopadu prošle godine. To je naš stil, u Leverkusenu smo dvaput došli do gola i jednom zabili", podsjeća.

Arsenalova uloga favorita nije odigrala ulogu, zaključio je Danijel Subašić.

"Nismo mi neki čunjevi, odigrali smo vrhunsku utakmicu, a kad staneš otraga tako čvrsto, teško je probiti taj blok".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.02.2015. u 13:20
    kako svake godine ima neko iznenađenje u ligi prvaka,ove godine bi to mogao biti monaco..ako im se posređi u ždrijebu četvrtfinala da recimo dobe porto,leverkusen, dortmund/juve to mogu proć i ući u finale
    Obrisan korisnik