Rukomet

Vujović: "Protiv Mađara želimo nastaviti kontinuitet pobjeda budući da u 2015. nemamo nijedan poraz"

Zvonka Keliš • petak, 27.02.2015.
Vujović: "Protiv Mađara želimo nastaviti kontinuitet pobjeda budući da u 2015. nemamo nijedan poraz"

Rukometaše PPD Zagreba ove nedjelje očekuje nov regionalni susret, točnije, dvoboj 18. kola SEHA GSS lige s trenutno vodećom momčadi Lige, mađarskim Veszpremom. U Varaždinu će tako Zagrebaši u večernjem terminu tražiti novo iznenađenje protiv velikog suparnika, dok će Mađari zasigurno koračati ka željenom nastavku svog pobjedničkog nizu.

Pred momčadi PPD Zagreba nakon dva slavlja nad makedonskim Metalurgom u Skoplju, jest novi susret SEHA GSS lige. U varaždinsku dvoranu uz Dravu u nedjelju će stići trenutno vodeća ekipa SEHA lige te sjajan mađarski Veszprem koji do sada nije upisao nijedan poraz. Zagrebaši će stoga i protiv Mađara pokušati ostvariti dobar rezultat, ali i pokušati iznenaditi pred varaždinskom publikom u večernjem terminu od 19 sati.

Trener PPD Zagreba Veselin Vujović uoči samog susreta tako je kazao: "Sastajemo se s vodećom ekipom SEHA GSS lige, ekipom koja nije izgubila niti jednu utakmicu ove sezone i koja je završila prva u skupini Lige prvaka."

Nastavio je potom s analizom sljedećeg Zagrebova suparnika trener Vujović: "Opasnost prijeti od svakog igrača koji je na terenu, ali to je motiv više. Zagreb je ove sezone pokazao da protiv ozbiljnih protivnika igra mnogo bolje nego protiv nekih sebe ravnih ili lošijih od sebe. To je odlika koju bi mogli promijeniti. Mislim da će ambijent u Varaždinu biti dobar, da će biti navijača kako Veszprema tako i Zagreba te da će Varaždinci doći gledati Zagreb."

Zagrebaši u drugome dijelu rukometne sezone nižu pobjede stoga u istome ritmu žele nastaviti i ove nedjelje u Varaždinu, a pritom je Zagrebov strateg otkrio kako ima slatke brige oko sastava budući da su svi momci spremni i zdravi: "Mi želimo nastaviti kontinuitet pobjeda budući da u 2015. nemamo još nijedan poraz, nadamo se da će tako ostati još dugo. Želimo odigrati dobru utakmicu kako bismo vidjeli na kojoj smo razini, moramo dati sve od sebe kako bi nam to bila odskočna daska za ono što nas očekuje u posljednjih nekoliko utakmica SEHA lige te Ligi prvaka. Svi su u stroju, cijela ekipa je po prvi puta od početka sezone na okupu, svih 19 igrača spremno je da igra tako da imam slatke muke da odredim 16 igrača koji su u dobroj formi."

Na trenera se nadovezao i Zagrebov kružni napadač Leon Šušnja koji je izjavio: "Odmorili smo se po povratku iz Skoplja, idemo sada nastaviti s pobjedama nakon četiri utakmice bez poraza. Idemo u Varaždin po pobjedu, nemamo što izgubiti, znamo tko je Veszprem, moramo dati sve od sebe. Igramo u Varaždinu i pozivam sve navijače da nas dođu podržati da ostvarimo dobar rezultat."

Za kraj je, pak, Šušnja kratko dodao kako je zadovoljan dobivenom prilikom u redovima PPD Zagreba te se nada kako je dobro koristi: "Zadovoljan sam, dobro radim i zadovoljan sam što mi je trener dao priliku te se nadam da je dobro koristim."

Foto: Matija Hećimović

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!