Nogomet

Veliko razočaranje Slavena Bilića: "Brzopleto smo napadali pa jeftino primali golove"

Borna Rupnik • petak, 20.03.2015.
Veliko razočaranje Slavena Bilića: "Brzopleto smo napadali pa jeftino primali golove"
Foto: EPA

Bešiktaš Slavena Bilića nije uspio proći u četvrtfinale Europske lige. Bolji je i u drugoj utakmici bio Club Brugge, a hrvatski trener priznaje razočaranje

Turski je predstavnik poveo u prvoj utakmici u Belgiji, ali je poražen 2:1. Poveo je i pred svojim navijačima te imao potreban rezultat, no Club Brugge s tri je nova gola i još jednim preokretom (3:1) prošao u nastavak natjecanja.

"Razočaranje je veliko. No, naš je protivnik zaslužio pobjedu. Igrali smo dobro, no nismo mogli do pogodaka, a posebno smo kvalitetni bili u prvom dijelu, kada je Club Brugge bio primoran braniti se. Nismo iskoristili tu priliku", govorio je Slaven Bilić po završetku dvoboja u Istanbulu.

"Sjajnim smo golom otvorili nastavak, ali potom smo počeli primati jeftine golove", nastavio je trener Bešiktaša. "Stali smo, pojavila se blokada i naš je protivnik to iskoristio. Izjednačenje nas je 'pokopalo', makar smo znali da nas drugi pogodak vraća u igru".

Bilić je svjestan da su mnogi vjerovali da njegova momčad može daleko, no Bešiktaš nije odigrao završnicu uzvratne utakmice kako treba.

"Brzopleto smo tražili drugi gol, počeli smo ubacivati duge lopte, a tako je nemoguće napadati. Imali smo san, ali sada se moramo podići i okrenuti derbiju s Fenerbahčeom", zaključio je.

Europska liga

osmina finala - uzvrati

Dinamo Moskva0:0Napoli
Roma0:3Fiorentina
Dynamo Kijev5:2Everton
Ajax2:1 *Dnipro
Bešiktaš1:3Club Brugge
Inter1:2Wolfsburg
Sevilla2:1Villarreal
Torino1:0Zenit

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.03.2015. u 13:58
    a očito je Slaven majstor samo za engleze, jer ih obožava pa zna kako dišu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.03.2015. u 13:57
    nažalost obrana i golman su mu komični
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.03.2015. u 11:41
    izbaciti liverpool a ispasti od club bruggea na 112. ili koji već rođendan kluba... umisto da ispadneš odmah od liverpoola i posvetiš se prvestvu budaletino jedna klošarska, što si mislia da ćeš osvojiti
    Obrisan korisnik