Nogomet

Slaven Bilić definitivno treći: "Nedostaje nam i malo kvalitete. Donio sam odluku o budućnosti"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 25.05.2015.
Slaven Bilić definitivno treći: "Nedostaje nam i malo kvalitete. Donio sam odluku o budućnosti"
Foto: EPA

Slaven Bilić i njegov Bešiktaš poraženi su u nedjelju u derbiju s Galatasarayem, a uskoro slijedi i konačna objava o njegovoj sudbini na turskoj klupi.

Kolo prije kraja turskog prvenstva, Bešiktaš je porazom od Galatasaraya (2:0) u gradskom derbiju ostao zacementiran na trećem mjestu prvenstvenog poretka, iza vodećeg Galatasaraya te drugoplasiranog Fenerbahčea.

"Čestitam protivniku, a ponosan sam na način na koji su moji igrači odigrali. Bili su bolja momčad na terenu od početka do kraja utakmice, ali Galatasaray je iskoristio dvije prilike i postigao dva gola. Mi nismo, a u derbiju je ključno zabiti", ispričao je poslije utakmice trener Bešiktaša Slaven Bilić.

"Neki će reći da nismo imali sreće, ali mojim igračima nešto nedostaje za pobjeđivanje u kontinuitetu. U velikim utakmicama nedostaje nam iskustva, ali mislim da nam nedostaje i malo kvalitete", dodao je.

Bilić je prošli tjedan izjavio kako ne vjeruje da će mu Bešiktaš ponuditi opciju ostanka, a sve bi trebalo biti definirano kroz naredne dane.

"Ja ću prvi preuzeti odgovornost za neosvajanje naslova u protekle dvije godine. Donio sam odluku o svojoj budućnosti, uskoro ću je prenijeti i igračima", izjavio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!