Nogomet

OSK iz Otoka priredio senzaciju i u polufinalu Županijskog kupa svladao finalista Hrvatskog kupa

Branimir Korać • srijeda, 27.05.2015.
OSK iz Otoka priredio senzaciju i u polufinalu Županijskog kupa svladao finalista Hrvatskog kupa
Foto: FaH

Nogometaši Splita igrali su prije samo tjedan dana u Maksimiru u finalu Hrvatskog kupa protiv Dinama, držali prvaka u šahu 120 minuta i izgubili na jedanaesterce. Danas su gostovali kod prvaka 1. ŽNL OSK-a iz Otoka i - izgubili nakon jedanaesteraca u polufinalu Županijskog kupa...

Gola Brda svjedočila su senzaciji, Split se osramotio kod prvaka 1. ŽNL i upisao poraz nakon jedanaesteraca u polufinalu Županijskog kupa.

Nakon 90 minuta rezultat je glasio 3:3, Split je ispustio prednost 3:1 i onda je uslijedio traumatičan događaj za njegove igrače, trebalo je pucati jedanaesterce. Kao i u Maksimiru, ponovno su bili neuspješni.

Prvo poluvrijeme završeno je vodstvom Splita 1:0 zahvaljujući pogotku Marija Kvesića nakon gužve u 26. minuti. Mogli su gosti i s dva pogotka viška otići na odmor, no udarcu Bagarića ispriječila se stativa.

U drugo poluvrijeme bolje je ušao domaćin i to je iskoristio u 52. minuti kada Vučemilović-Alagić poravnava na 1:1.

Kada su sredinom drugog dijela Bagarić i Roce odveli Split do vodstva 3:1, činilo se da su gosti napravili dovoljno za pobjedu, međutim OSK se nije predao. Prvo je Banić-Škojo smanjio na 3:2, a zatim i Bašić šest minuta prije kraja poravnao te doveo susret do jedanaesteraca.

Tu su svi igrači OSK-a bili precizni, a na drugoj strani Galović nije pogodio i gosti se tako opraštaju od Kupa u polufinalu.

Županijski kup, polufinale:
OSK - Split 6:5 (3:3)

OSK: Samardžić, A. Banić-Škojo (od 79. Plavša), Norac-Kevo, Ljubas, Mandac, Poljak, N. Bašić, S. Banić-Škojo, Vučemilović-Alegić, P. Bašić (od 88. Vardić), Grgat

Split: Duka, Ibriks, Majstorović, Galović, Rugašević (od 46. Glavina) Kvesić, Blagojević, Jukić, Bagarić, Samac (od 61. Mrkonjić), Roce

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.05.2015. u 00:23
    bravo momci!!!!
    Obrisan korisnik