Nogomet

Srna: "Nevjerojatno je da se utakmica protiv takvog protivnika igra bez navijača"

Mihaela Bradovski • utorak, 09.06.2015.
Srna: "Nevjerojatno je da se utakmica protiv takvog protivnika igra bez navijača"
Foto: FaH

Hrvatska je odradila prvi trening na poljudskom travnjaku gdje će u petak ugostiti reprezentaciju Italije. Igrači i dalje ističu neobičnu situaciju i igranje pred praznim tribinama...

Kapetan reprezentacije Darijo Srna žali što neće biti navijača na Poljudu te očekuje drugačiju Italiju koja je pod većim pritiskom.

"Nevjerojatno mi je da se takva utakmica protiv takvog protivnika mora igrati pred praznim tribinama i siguran sam da je mnogim Dalmatincima žao što ne mogu vidjeti reprezentaciju. Očekujem potpuno drugačiju Italiju nego u prvom susretu, posebno jer bi njima poraz u tom dvoboju teško pao jer bi se tada morali boriti za drugo mjesto. Nama nema Luke i Čarlija, ali tu su neki drugi koji će ih zamijeniti. Jako sam sretan što sam nakon dugo vremena na Poljudu, travnjak je fantastičan, da je barem bio takav kada sam ja bio ovdje", kaže Srna.

Umjesto Ćorluke kojeg neće biti zbog suspenzije, u prvih 11 ući će Gordon Schildenfeld koji ističe da će biti vrlo teško igrati pred praznim tribinama.

"Šteta je što neće biti gledatelja, bit će vrlo teško i nama i njima. Nedostaje nam nekoliko ključnih igrača i moramo ih zamijeniti kako treba. odradili smo taj trening, drago nam je što su djeca bila na njemu", rekao je Schildenfeld za Goal.

Ivica Olić nakon dugo vremena vraća se na Poljud i po prvi put u karijeri igrat će pred praznim tribinama.

"Mislim da sam zadnji puta igrao na Poljudu još 2005. godine kada sam se ozlijedio protiv Brazila. Krećemo u pravu pripremu i nadamo se dobrom rezultatu. osobno nisam nikada igrao pred praznim tribinama, tako da ću i to doživjeti pred kraj karijere."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!