Nogomet

Poznati svi sudionici drugog pretkola Lige prvaka, prvak Gibraltara izborio dvoboj s Dancima

Branimir Korać • utorak, 07.07.2015.
Poznati svi sudionici drugog pretkola Lige prvaka, prvak Gibraltara izborio dvoboj s Dancima
Foto: UEFA

Odrađeni su uzvratni susreti drugog pretkola Lige prvaka, a po prvi puta prolaz je izborio predstavnik Gibraltara koji je eliminirao prvaka Andore...

Sjevernoirski Crusaders plasirao se u drugo pretkolo Lige prvaka zahvaljujući golu u gostima protiv estonske Levadije. prvi susret završio je bez pogodaka, a onda su Sjeverni Irci u Estoniji remizirali 1:1.

Michael Carvill već u četvrtoj minuti doveo je Crusaders u vodstvo, Levadia je poravnala preko reprezentativca Estonije Siima Lutsa 20 minuta kasnije, ali nije uspjela doći do pobjede i Crusadersi će u drugom pretkolu igrati protiv albanskog Skenderbeua.

U dvoboju prvaka Gibraltara i Andore, uspješniji je bio Lincoln s Gibraltara koji je nakon 0:0 u prvom susretu u gostima slavio s 2:1. Najpoznatiji igrač Santa Colome Ildefons Lima doveo je svoju momčad u vodstvo krajem prvog poluvremena, ali Anthony Bardon i Lee Casciaro donijeli su gostima preokret i dvoboj protiv danskog Midtjyllanda.

Velški TNS odradio je formalnost i nakon pobjede u prvom susretu protiv B36, slavio je i na svom terenu. Ovaj put bilo je 4:1 uz hat-trick Michaela Wildea.

Dalje ide i Pjunik koji je u dvije utakmice s po 2:1 bio bolji od Folgorea iz San Marina. Hovhanisjan i Satumjan donijeli su pobjedu u drugom susretu i dvoboj protiv Moldea.

Liga prvaka

1. pretkolo

Pjunik2:1Folgore
Lincoln0:0FC Santa Coloma
Crusaders0:0Levadia
B36 Tórshavn1:2TNS
Levadia1:1Crusaders
FC Santa Coloma1:2Lincoln
TNS4:1B36 Tórshavn
Folgore1:2Pjunik

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!