Nogomet

Video: Europljani uspješni, pobjede PSG-a, Barcelone i Manchester Uniteda

Branimir Korać • srijeda, 22.07.2015.
Video: Europljani uspješni, pobjede PSG-a, Barcelone i Manchester Uniteda
Foto: EPA

S tri nova susreta nastavljen je International Champions Cup, a do očekivanih pobjeda stigli su favorizirani PSG, Barcelona i Manchester United...

PSG je svladao Fiorentinu s 4:2 u susretu u kojem su nastupila sva trojica hrvatskih igrača u redovima kluba iz Firenze. Parižani su ipak bili bolji i na kraju su zasluženo slavili.

Iako je nastupio bez Thiaga Silve, Davida Luiza i Edinsona Cavanija koji su bili na tribinama, PSG je bio bolji i dominirao je.

U prvom poluvremenu Francuzi su stigli do dva pogotka u zadnjih deset minuta, a strijelci su bili Matuidi i Augustin te su s prednosti otišli na odmor.

U drugom dijelu Joaquin je smanjio na 2:1 da bi Ibrahimović i Augustin novim golovima vratili PSG u visoku prednost i na kraju je Blancova momčad glatko slavila. Giuseppe Rossi u završnici je samo smanjio na konačnih 4:2.

Milan Badelj odigrao je prvih 45 minuta nakon čega ga je zamijenio Borja Valero, Antu Rebića u 73. minuti zamijenio je Josip Iličić, a Ricarda Bagadura u 59. minuti Joaquin.

Barcelona je igrala protiv Los Angeles Galaxyja i upisala pobjedu 2:1. Luis Enrique koristio je obojicu hrvatskih internacionalaca, svakog u jednom poluvremenu.

Europski prvak poveo je u završnici prvog poluvremena pogotkom Luisa Suareza koji se dobro snašao u kaznenom prostoru Galaxyja i poslao loptu u mrežu.

U 56. minuti bilo je već 2:0 za Barcelonu, a ovaj put strijelac je bio Sergi Roberto s 12 metara dok je konačnih 2:1 u sudačkoj nadoknadi postavio Tommy Meyer. Ivan Rakitić igrao je prvih 45 minuta dok je Alen Halilović ušao u 70. minuti.

Pobjedu je upisao i Manchester United koji je svladao s 3:1 momčad San Josea. Tri od četiri pogotka postignuta su u zadnjih 15 minuta prvog poluvremena, a u drugom dijelu United je samo postavio konačan rezultat.

Mreža San Josea načeta je u 32. minuti kada je dobro pucao Juan Mata da bi pet minuta kasnije Memphis Depay povisio na 2:0. U završnici prvog dijela smanjio je Fatai Alashe, a u drugom poluvremenu konačnih 3:1 postavio je Andreas Pereira.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!