Nogomet

Modri otputovali za Norvešku: "Bolji smo od Moldea, ali moramo to potvrditi na terenu"

Branimir Korać • ponedjeljak, 03.08.2015.
Modri otputovali za Norvešku: "Bolji smo od Moldea, ali moramo to potvrditi na terenu"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Dinama zaputili su se za Norvešku gdje ih očekuje uzvratni dvoboj trećeg pretkola Lige prvaka protiv Moldea. Prvi susret u Zagrebu završen je rezultatom 1:1...

Unatoč nepovoljnom rezultatu, Modri su s optimizmom otputovali za Norvešku i nadaju se prolazu u dvoboju s Moldeom. U Maksimiru nisu igrali dobro, nisu uspjeli pronaći ključ za norvešku obranu i u gostima će morati biti puno bolji.

"Mislim da smo unatoč rezultatu bolji od Norvežana, ali to moramo potvrditi i na terenu. Dobro smo se pripremili, odradili dobru analizu i vidjeli gdje smo griješili. Sigurno ćemo već iz prve utakmice vidjeti što smo trebali raditi. Zadnjih nekoliko godina igramo bolje u gostima i nadam se da će i ovaj puta biti tako", kaže Domagoj Antolić, a prenosi Goal.

Eduardo se također nada prolazu, sanja Ligu prvaka i ovaj susret smatra najvažnijim u sezoni.

"Sigurno nas čeka jako teška utakmica, ali bit ćemo spremni.Bili smo bolji u Maksimiru, ali su nam zabili iz jedne prilike. Dat ćemo sve od sebe da dođemo do pobjede, sanjamo Ligu prvaka i za nas je ovo najvažnija utakmica sezone."

Optimist je i Zoran Mamić.

"Jako respektiramo Norvežane koji su odlično posloženi, ali vjerujemo u uspjeh. Mislim da smo bolji od njih, rezultat je aktivan i želimo kontrolirati situaciju na terenu i doći do pobjede. Neće biti Machada koji je suspendiran, a ozlijeđeni su Schildenfeld, Radonjić i Pavičić. Nećemo previše mijenjati momčad u odnosu na onu koja je istrčala u Maksimiru."

Za Norvešku su otputovali: Eduardo, Ježina, Pinto, Matel, Pivarić, Sigali, Taravel, Šimunović, Goncalo, Ademi, Antolić, Cekici, Ćorić, Soudani, Rog, Fernandes, Pjaca, Henriquez i Hodžić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • vjesu03.08.2015. u 14:13
    Inace sam nepopravljivi optimist ali ovaj put nekako nisam. Mislim da cemo ispasti jer trener radi skoro svaku bitnu utakmicu neke pocetnicke greske i s time bolja igra u startu nije moguca. I kad uz to jos neki igraci nisu u formi i s time individualna kvaliteta ne dode do izrazaja...onda pisi... [više na forumu]
    vjesu
  • Obrisan korisnik03.08.2015. u 11:37
    prolazi ovo Dinamo, nece biti lako ali ce Cileanac opet pokazati klasu ...
    Obrisan korisnik