Nogomet

Sky Sports: Sam Allardyce dobio otkaz

HINA • utorak, 27.09.2016.
Sky Sports: Sam Allardyce dobio otkaz
Foto: EPA

Očekivana odluka Engleskog nogometnog saveza nakon što je u javnost izašla afera u središtu koje je dosadašnji engleski izbornik Sam Allardyce...

Prema navodima britanske televizijske postaje Sky Sports Sam Allardyce (61) dobio je otkaz s mjesta engleskog nogometnog izbornika nakon samo 67 dana provedenih na dužnosti.

Allardyce je uhvaćen kako s lažnim konzorcijem s Dalekog istoka, koji su glumili novinari Daily Telegrapha, dogovara transfere igrača, a snimljene su i njegove izjave u kojima omalovažava svog prethodnika Roya Hodgsona.

Allardyce je preuzeo Englesku nakon ovogodišnjeg EURA u Francuskoj gdje je "gordi albion" ispao u osmini finala. Kao izbornik vodio je reprezentaciju u samo jednoj utakmici, 1-0 pobjedi na gostovanju kod Slovačke u 1. kolu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • qvestor28.09.2016. u 07:45
    Svaka čast engleskom nogometnom savezu za istu djelatnost u Hrvatskoj te proglase nogometnim savjetnikom i stručnjakom koji brani narod i štiti nacionalne interese tako što odlično zarađuje na prodaji igrača koji su ponikli iz omladinskih pogona nogometnih klubova koje financiraju porezni obveznici
    qvestor
  • narada10827.09.2016. u 22:46
    kako si uništiti karijeru... Gdje će on sada naći posao??? U Engleskoj teško.
    narada108
  • Krokodil27.09.2016. u 21:15
    Prvi i posljednji Engleski izbornik koji ima 100% WIN ratio. Bravo Big Sam!
    Krokodil