Nogomet

VIDEO: Monaco u završnici susreta do boda u Moskvi

Mihaela Bradovski • srijeda, 19.10.2016.
VIDEO: Monaco u završnici susreta do boda u Moskvi
Foto: EPA

Oba susreta u skupini E okončana su remijem. Pogodaka je bilo u Moskvi dok je susret u Leverkusenu završen nulom u rubrici golova...

CSKA Moskva - Monaco 1:1

Danijel Subašić s Monacom je gostovao u Moskvi i nakon trećeg kola i dalje ostao neporažen. Monaco je upisao i drugi remi, odigrao je 1:1 čime je i dalje na vrhu skupine.

CSKA je tražio prvu pobjedu, imao je i vodstvo, ali nije uspio završiti posao. Gosti su potpuno zasluženo došli do poravnanja i vrijednog boda.

Počelo je odličnom prilikom za Moskovljane nakon što je Tošić ubacio, a Lacine Traore pucao, ali njegov udarac nije bio precizan.

Rusi su u prvih pola sata bili bolji protivnik, stvorili su nekoliko dobrih prilika, a u 34. minuti i poveli. Tošić je dobro pucao i natjerao Subašića na obranu, no odbijena lopta došla je samo do Traorea koji dovodi CSKA u vodstvo.

U nastavku susreta Monaco se probudio, krenuo je prema naprijed i već do kraja prvog poluvremena imao je nekoliko prilika za poravnanje, ali ostalo je 1:0.

Pokušavali su gosti u drugom dijelu uzeti barem bod i trud im se isplatio u 87. minuti. U završnici susreta Akinfejev je obranio pokušaj Carrilla, ali loptu je samo odbio do Bernarda Silve koji iz blizine donosi gostima bod.

Bayer Leverkusen - Tottenham 0:0

U Leverkusenu pogodaka nije bilo, iako je domaćin bio bolji protivnik od Tottenhama, ostalo je 0:0, a domaćin nije iskoristio brojne prilike koje su se ukazale, posebno u drugom poluvremenu.

U prvom dijelu gosti su imali nekoliko odličnih prilika, ali i kod njih je realizacija zakazala te je u konačnici Bayer ubilježio i treći remi u isto toliko kola ove vrlo izjednačene skupine.

Tin Jedvaj kod domaćina ušao je u igru u 74. minuti umjesto Larsa Bendera.

Liga prvaka, skupina E

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Bayer Leverkusen0:0Tottenham
CSKA Moskva1:1Monaco
1Monaco 69:7+211
2Bayer Leverkusen 68:4+410
3Tottenham 66:607
4CSKA Moskva 65:11-63

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!