Nogomet

VIDEO: Atletico i dalje stopostotan, Bayern pregazio Nizozemce

Branimir Korać • srijeda, 19.10.2016.
VIDEO: Atletico i dalje stopostotan, Bayern pregazio Nizozemce
Foto: EPA

U skupini D Lige prvaka očekivane pobjede upisali su Atletico u gostima kod Rostova te Bayern koji je dočekao na svom stadionu PSV...

Rostov - Atletico 0:1

Madridski Atletico i dalje je stopostotan nakon što je u gostima uzeo sva tri boda protiv Rostova. Domaćin je teško pronalazio rješenja protiv čvrste obrane Atletica, vrlo rijetko uopće je bio u prilici zaprijetiti Oblaku dok su gosti s druge strane bili puno poduzetniji i konkretniji.

Nakon prvog poluvremena u kojem je Rostov izdržao nalete Madriđana, pogodaka nije bilo iako su Madriđani imali nekoliko odličnih situacija.

U drugom dijelu ipak je pala odluka. Nakon 15-ak minuta igre Atletico potpuno zasluženo dolazi do prednosti zahvaljujući golu Yannicka Carrasca za 1:0.

Promjena više nije bilo ostalo je 1:0 za goste koji zasluženo slave. Šime Vrsaljko svih 90 minuta proveo je na klupi gostiju, priliku je ponovno dobio Juanfran.

Bayern - PSV 4:1

Bayern je potpuno nadigrao PSV i zasluženo stigao do pobjede 4:1. Pobjeda je mogla biti čak i izraženija, ali domaći igrači ujedno su dosta i promašivali.

U prvih 20 minuta Bayern je stigao do lijepe prednosti golovima Müllera i Kimmicha koji ej u fantastičnom golgeterskom izdanju ove sezone

U završnici prvog poluvremena Narsingh je smanjio na 2:1 i pružio nadu PSV-u uoči nastavka susreta.

Međutim nije se dugo čekalo da Bayern vrati ugodnu prednost, u golijadi se među strijelce morao upisati i Robert Lewandowski koji je postavio 3:1.

Ako je i bilo kakve sumnje, ona je otklonjena u 84. minuti kada Arjen Robben zabija za konačnih 4:1 i završava priču na Allianz Areni.

Liga prvaka, skupina D

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Rostov0:1Atlético Madrid
Bayern4:1PSV Eindhoven
1Atlético Madrid 67:2+515
2Bayern 614:6+812
3Rostov 66:12-65
4PSV Eindhoven 64:11-72

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!