Rukomet

Stepančić: "Imali smo svoju šansu i propustili smo je"

Sportnet • petak, 27.01.2017.
Stepančić: "Imali smo svoju šansu i propustili smo je"
Foto: FaH

Tin Kontrec čestitao je suigračima na sjajnom turniru, nedostajalo je sportske sreće protiv Norvežana. Jakov Gojun kaže nije ni sucima bilo lako, Luka Stepančić priželjkuje smirivanje strasti protiv Slovenaca i osvajanje bronce...

Kontrec: "Želim čestitati dečkima, ne samo na ovoj utakmici, već na cijelom turniru. Teško je bilo što pametno reći poslije ovog. Imali smo sedmerac za pobjedu i finale, no neka mala doza sreće je bila na norveškoj strani. U produžetku je psihološka prednost bila na njihovoj strani. Mi smo dali sve od sebe, kako danas tako i na cijelom turniru. Nadam se da ljudi doma nisu razočarani. Bit će teško napuniti baterije za sutra nakon ovoga, no ne sumnjam u ekipu i stručni stožer, dat ćemo sve od sebe da doma odnesemo medalju."

Gojun: "Što reći u ovom trenutku. Mogu samo čestitati svojim suigračima. I kad smo gubili i kad smo vodili, bacali smo se na glavu, sreća je otišla na njihovu stranu. Treba skupit glave i uzet sutra broncu. Suđenje neću komentirati, nije ni sucima bilo lako, ali život ide dalje, hvala navijačima na potpori. Mislim da ćemo biti umorni, Slovenci imaju dan više odmora, no moramo se sabrati i probati uzeti broncu. "

Stepančić: "Bila je ovo sjajna utakmica, stizali su oni nas, pa mi njih. Imali smo svoju šansu i propustili smo je. Ali nismo klonuli, u produžetke smo ušli jako dobro. Svoje isključenje ne bih komentirao. Čestitam Norvežanima i sretno im u finalu. Sa Slovencima su uvijek utakmice na nož, iako imaju dan više odmora, nadam se da ćemo smiriti strasti i vratiti se kući s broncom."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!