Rukomet

Šime Ivić drugi strijelac Wisle u pobjedi protiv Legionowa

Mihaela Bradovski • srijeda, 15.02.2017.
Šime Ivić drugi strijelac Wisle u pobjedi protiv Legionowa
Foto: EPA

U susretu 18. kola poljskog prvenstva Wisla je ugostila Legionowo i upisala pobjedu 26:17. Šime Ivić dobro je odradio svoj dio posla, Antonio Pribanić bio je među boljima kod gostiju, a Lovro Mihić nije nastupio...

Wisla je nastavila bilježiti pobjede u poljskom prvenstvu. U 18. kolu očekivano je uzela bodove protiv Legionowa koji je tako stigao do trećeg uzastopnog poraza.

Domaćin je u konačnici slavio s devet golova prednosti, a pobjedu je potvrdio serijom čak 8:0 od 38. do 49. minute kada je pobjegao na 22:13.

Gosti su se do tada odlično držali, međutim nisu uspjeli zadržati tako visoku raznu igre i u nastavku poluvremena. Žitnikov i Duarte posebno su se istaknuli u tom razdoblju i nose velike zasluge za ovo odvajanje.

Lovro Mihić bio je u konkurenciji za nastup, ali uoči susreta ipak je odlučeno da preskoči Legionowo, ali zato je nastupio Šime Ivić koji je postigao četiri pogotka iz osam pokušaja. Najviše je zabio Tiago Rocha, njih pet.

Kod Legionowa najviše je zabio hrvatski internacionalac Antonio Pribanić koji je postigao šest pogodaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tomahawk9215.02.2017. u 23:24
    dzaba mu i ovo u solidnoj poljskoj ligi i ono u ligi prvaka kad više vrijedi šebetićevih 3/10 protiv spačve u "jakoj" hrvatskoj ligi
    tomahawk92