Nogomet

VIDEO: Igor Tudor zaradio isključenje, prvu pobjedu donio mu Derdiyok u 96. minuti

Dario Dodić • ponedjeljak, 06.03.2017.
VIDEO: Igor Tudor zaradio isključenje, prvu pobjedu donio mu Derdiyok u 96. minuti
Foto: FaH

Igor Tudor došao je do prve pobjede na klupi Galatasaraya, iako ju je morao odgledati s tribina. Njegova je momčad u 23. kolu turske Super lige pogotkom Derdiyoka u 96. minuti došla do pobjede 3:2 u gostima kod Antalyaspora...

U utakmici s čak pet golova Galatasaray je došao do prve pobjede otkad je momčad preuzeo hrvatski trener Igor Tudor. U utakmici s pet golova nije nedostajalo uzbuđenja, Tudor je zaradio rano isključenje, njegov je sastav imao prednost od 2:0 i na kraju je umalo prokockao.

Nakon remija i poraza Tudor je na klupi Galatasaraya došao do prve pobjede, u gostima kod Antalyaspora. Hrvatski je trener vrlo brzo isključen nakon grubog nastupa prema četvrtom sucu, koji je glavni sudac Palabiyik nagradio slanjem Tudora na tribine već nakon pola sata igre. Prije toga Galatasaray je poveo, lijepo je Bruma odigrao dupli pas s Josueom, a zatim matirao domaćeg vratara Fornezzija.

Nekoliko minuta nakon Tudorovog isključenja Derdiyok projektilom s 20 metara podiže prednost gostiju na 2:0. Činilo se da je Galatasaray na dobrom putu prema pobjedi, no nakon drugog postignutog pogotka gosti su stali. Pogrešku Galatine obrane u 44. minuti koristi Etame i smanjuje na 2:1.

Već na samom početku drugog poluvremena Antalyaspor se vraća potpuno u igru, lijepu su akciju povukli domaći igrači po desnoj strani, Danilo šalje oštru loptu u peterac Galatasaraya, Kadah je posprema u mrežu za 2:2.

Bruma je nakon izjednačenja Antalyaspora pogodio vratnicu, bila je to ujedno posljednja prilika gostiju, dok su domaći imali još dvije odlične šanse za gol, u 80. je minuti obrana Galate očistila s crte, nekoliko minuta kasnije Muslera brani pokušaj glavom Kadaha.

Činilo se da će Galatasaray napustiti Antalyju sa samo jednim bodom, pogotovo nakon što je Bruma zbog nepsretnog starta zaradio drugi žuti karton u 84. minuti, no u šestoj minuti sudačke nadoknade sjajni Derdiyok nakon ubačaja Inana iz slobodnog udarca s desne strane glavom zabija za pobjedu Galatasaraya.

Galatasaray se trenutno nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s 43 bod iz 23 utakmice. Prvi je Bešiktaš s 53 boda, drugi je Basaksehir s 49 bodova.


Antalyaspor vs Galatasaray 2-3 All Goals... by HoFoot

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • renimus06.03.2017. u 22:10
    Fino je zapoceo na klupi Galat...otkaz
    renimus