Košarka

Kraj sezone za Dwyanea Wadea zbog ozljede lakta

Branimir Korać • četvrtak, 16.03.2017.
Kraj sezone za Dwyanea Wadea zbog ozljede lakta
Foto: EPA

Novi udarac za Chicago Bullse. Momčad koja je u borbi za doigravanje do kraja sezone neće moći računati na Dwyanea Wadea koji je zaradio ozljedu lakta...

Magnetska rezonanca otkrila je kako ozljeda Dwyanea Wadea nije bezazlena i da branič Bullsa neće moći nastupati do kraja sezone.

Wade je zaradio lakšu frakturu lakta te se neće stići oporaviti čak i ako Bullsi uspiju dohvatiti doigravanje za koje se žestoko bore.

"Nije bio najgori scenarij, ali nije niti dobar. Međutim i mislio sam da je takvo što u pitanju, osjetio sam kad se to dogodilo. Kao da je lakat iskočio i odmah se vratio", komentirao je Wade nakon treninga u četvrtak.

Podsjećamo, do ozljede je došlo tijekom dvoboja protiv Memphisa i to u posljednjoj četvrtini dok je Wade bio u borbi za loptu sa Zachom Randolphom.

Iskusni branič sigurno će nedostajati Bullsima u završnici sezone, morat će nadoknaditi njegovih 18.6 poena i 3.9 asistencija po susretu. Trenutno su deseti na Istoku s omjerom 32-36, a osmoplasirani Heat ima omjer 33-35.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!