SEHA liga, Final Four, polufinale, 07.04.2017, 17:30 h
Vardar Skoplje
Vardar Skoplje 36:28 RK Zagreb
RK Zagreb

Slavko Goluža krenuo teškim porazom u polufinalu SEHA lige

Branimir Korać • petak, 07.04.2017.
Slavko Goluža krenuo teškim porazom u polufinalu SEHA lige

PPD Zagreb nije uspio proći u finale SEHA lige. Realno, imao je iznimno težak posao, protivnik je bio snažni Vardar koji je lakoćom slavio 36:28...

Loš niz Zagreba je nastavljen, ovaj put prejak je bio Vardar. U polufinalu SEHA lige Makedonci su lakoćom slavili 36:28 i plasirali se u finale gdje će tek saznati protivnika.

Bio je to ujedno i povratak na klupu Slavka Goluže koji je naslijedio Silvija Ivandiju nakon ispadanja iz Lige prvaka također uvjerljivim porazom u Mađarskoj protiv Veszprema. Goluža nije uspio u kratkom roku napraviti čudo i podići momčad i na kraju je presudila individualna i momčadska klada Vardara koji je kratko i jasno - bolji od Zagreba.

Krajem prošlog tjedna Lino Červar s Metalurgom svladao je Vardar u makedonskom prvenstvu, međutim u Brestu je priča bila drugačija, snažniji Vardar nije dopustio nikakvo iznenađenje i nadigrao je hrvatskog prvaka.

Niti desetak minuta nije trajala neizvjesnost u ovom dvoboju, Vardar je odmah preuzeo kontrolu nad igrom i rezultatom i brzo je došao do četiri gola prednosti.

Lakoćom su Makedonci dolazili do pogodaka, Zagrebova obrana nije imala način za zaustaviti Vardarove napade i već do poluvremena momčad iz Skoplja imala je teško dostižnih 19:12.

U nastavku susreta nikakvih promjena nije bilo. Najbliže što je Zagreb došao bilo je na pet golova zaostatka, ali razlika je većim dijelom drugog poluvremena bila na granici dvoznamenkaste.

Završilo je s visokih 36:28 za Vardar koji će u finalu SEHA lige igrati protiv boljeg iz dvoboja između Veszprema i domaćina završnog turnira Meškova.

SEHA liga, polufinale

Vardar - PPD Zagreb 36:28 (19:12)

Vardar: Arpad Šterbik (1 obrana), Strahinja Milić (3 obrane), Petar Angelov, Stojanče Stoilov, Rogerio Fereirra Moraes 3, Jorge Maqueda 3, Aleksander Dereven, Igor Karačić 4, Alex Dujšebaev 4, Ilija Abutović, Joan Canellas 3, Luka Cindrić 3, Ivan Čupić 8, Timur Dibirov 1, Vuko Borozan 6, Mijajlo Marsenić 1.

PPD Zagreb: Ivan Stevanović (6 obrana), Matevž Skok, Tin Kontrec, Igor Vori 3, Darko Cingesar, Luka Šebetić 2, Dobrivoje Marković 1, Zlatko Horvat 8, Leon Šušnja 1, Josip Valčić, Lovro Jotić 2, Tonči Valčić, Stipe Mandalinić 7, David Miklavčič 1, Velko Markoski, Domagoj Pavlović 3.

FOTO - Stanko Gruden, SEHA liga

SEHA liga, Final Four

polufinale

Vardar Skoplje36:28RK Zagreb
Telekom Veszprem33:31 **Meškov Brest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tomahawk9208.04.2017. u 21:21
    hahaha pa goluža bi sa psg nastrado doma od metalurga
    tomahawk92
  • Obrisan korisnik07.04.2017. u 21:52
    Slavko nije galvanizirao momčad. Hahahahaha.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.04.2017. u 19:48
    Zar smo išta drugo očekivali od Sven Gorana Ketassona?
    Obrisan korisnik