Košarka

James: "Prestresno je razmišljati o finalu", Lue: "Vidjet ćemo što će biti"

Petar Jenjić • petak, 26.05.2017.
James: "Prestresno je razmišljati o finalu", Lue: "Vidjet ćemo što će biti"
Foto: EPA

Treću uzastopnu sezonu u finalu NBA lige ćemo gledati dvoboj Golden State Warriorsa i Cleveland Cavaliersa koji su sinoćnjom pobjedom protiv Bostona došli do naslova u Istočnoj konferenciji. Vremena za pripremu imaju dovoljno jer serija počinje u noći s četvrtka na petak u Oaklandu...

Cleveland Cavaliersi proslavili su novu titulu prvaka Istočne konferencije visokom pobjedom protiv Boston Celticsa 135:102 kojom su s ukupnih 4-1 izborili finale protiv Golden State Warriorsa, treću uzastopnu sezonu.

Iako su kroz doigravanje prošli s omjerom 12-1 i dvoboj s Warriorsima je bio predviđen već unatrag nekoliko mjeseci, Cavaliersi još ne žele o tome razmišljati, bez obzira na to što sljedeći tjedan u Oaklandu započinju finalnu seriju.

"Iskreno, još ne razmišljam o tome, nisam još u stanju misliti o Warriorsima. Prestresno je, a ja trenutno ne želim biti pod stresom jer sam sretan zbog ovog postignuća. Sve što vam sada mogu reći jest da su najbolja momčad zadnje tri godine i sada su doveli i Kevina Duranta", rekao je nakon utakmice LeBron James koji je s 35 postignutih koševa prestigao Michaela Jordana na prvom mjestu ljestvice strijelaca u doigravanju.

Sličnih je razmišljanja i trener Tyron Lue: "Nisam se još želio pripremati za Golden State jer sam vjerovao da je Boston jako dobra momčad i tako daleko nisam ni mogao gledati. Sada sam sretan i uživat ću do prve utakmice. Večeras počinjemo s pripremom i vidjet ćemo što će se na kraju dogoditi."

"Dobra su momčad, jako ih cijenimo. Znam da postoji povijest ovih dviju momčadi u finalima posljednjih godina, ali o tome ćemo razmišljati sutra", dodao je Kyle Korver.

Prva finalna serija igra se idući tjedan, u noći s četvrtka na petak u Oaklandu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!