Nogomet

Cristiano Ronaldo: "Što bih još mogao poželjeti?"; Sergio Ramos: "Dostojni smo titule"

Dario Dodić • subota, 03.06.2017.
Cristiano Ronaldo: "Što bih još mogao poželjeti?"; Sergio Ramos: "Dostojni smo titule"
Foto: EPA

Junak Real Madrida Cristiano Ronaldo i kapetan Sergio Ramos nisu skrivali oduševljenje nakon što su s 4:1 u finalu Lige prvaka svladali Juventus i došli do povijesne obrane naslova...

"Bio je ovo impresivan kraj sezone. Pripremao sam se za ovo, znali smo da se veliki trofeji osvajaju na samom kraju", započeo je komentar Cristiano Ronaldo nakon što je dvama pogocima gurnuo Real Madrid prema povijesnom naslovu.

Dotakao se Portugalac i trenera, koji im je, kako kaže, puno pomogao: "Zidane zna da smo jako dobri, pokazali smo da smo jako dobri. Trener je vrlo pozitivno razgovarao s nama i prenosio svoju vjeru na nas."

"Prva smo momčad koja je osvojila Ligu prvaka dvije godine zaredom, zabio sam dva gola u finalu i postao najbolji strijelac natjecanja ove sezone, zbog toga sam sretan. Što bih još mogao poželjeti? Ovo je još jedan rekord za nas, zaslužili smo ga", rekao je Portugalac.

"Sljedeći cilj za nas je osvojiti iduću Ligu prvaka kao što smo osvojili ovu, pokazavši da smo najbolji, iskoristivši podršku koju smo imali od samog početka", zaključio je junak Kraljevskog kluba.

Veliki trijumf prokomentirao je i kapetan Reala, Sergio Ramos: "Iznimno sam ponosan na ovu momčad. Imali smo spoj s povijesti, zaista smo željeli pobijediti, ostvarili smo ono što nitko nikad nije, osvojili smo dvije uzastopne Lige prvaka. Minimalno smo griješili, dostojni smo titule."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!