Rukomet

Kamenica i Horvat: "Vrijeme je za prekid neugodnog niza i pobjedu u Prešovu"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 04.09.2017.
Kamenica i Horvat: "Vrijeme je za prekid neugodnog niza i pobjedu u Prešovu"
Foto: FaH

Pred rukometašima PPD Zagreba je susret drugog kola SEHA lige u kojem će gostovati u Slovačkoj kod Tatrana. Gostovanje je to na kojem Zagrebaši nikada nisu slavili i vjeruju u prekid tog crnog niza...

Tatran Prešov pokazao je u prvom kolu protiv Meškova da je vrlo neugodan protivnik, stigao je do pobjede i iznenadio. Kasim Kamenica dobro je proučio protivnika koji ga je ugodno iznenadio.

"Gledao sam utakmicu protiv Meškova i Tatran me ugodno iznenadio. Dobio je tvrdog i kvalitetnog protivnika koji posljednjih godina igra zapaženu ulogu i u Ligi prvaka te je stalno prisutan i na Final Fouru SEHA lige. Goluža je očito dobro ukomponirao i složio momčad, imaju dosta mladih igrača, a oni donose polet i motiv."

Taj crni niz Zagreba u Prešovu dodatni je motiv momčadi da napokon ostvari dobar rezultat.

"Zagreb nikada nije dobio u Prešovu i sigurno je da i igrači i ja imamo motiv za prekid tog niza. Ambiciozno odlazimo u Slovačku gdje ćemo probati odigrati što je moguće bolje. Nakon tih napornih turnira malo smo se konsolidirali i dobro odgovorili na zahtjeve utakmice protiv Nexea. To me posebno veseli i daje mi dodatnu dozu optimizma da utakmicu u Prešovu možemo odraditi onako kako nam odgovara."

Zlatko Horvat ističe kako je dvoboj protiv Nexea pokazatelj kako Zagreb treba igrati i u Prešovu.

"Najvažnije je da smo dobro startali u SEHA ligi, odigrali smo jako dobru utakmicu protiv Nexea i to je nit vodilja kako bi trebali odigrati u Prešovu. Tamo nikada nije lako igrati, nikada nismo slavili na tom gostovanju i vrijeme je da to promijenimo."

I njega je iznenadilo slavlje Slovaka protiv Bjelorusa na startu sezone.

"S obzirom da znamo kako Meškov igra posljednjih sezona i kakve igrače dovodi, normalno da je to iznenađenje. Odigrali su Slovaci dobru i borbenu utakmicu te zasluženo pobijedili."

Susret u Prešovu na rasporedu je u srijedu od 17:15 sati.

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!