Nogomet

VIDEO: Bašić se pogotkom vratio na terene švicarske lige

Sportnet • subota, 23.09.2017.
VIDEO: Bašić se pogotkom vratio na terene švicarske lige

Nakon višemjesečne pauze zbog ozljede i operacije koljena, na terene švicarske prve lige odličnom igrom i pogotkom vratio se hrvatski nogometaš Marko Bašić koji nastupa u dresu Grasshoppera.

Bašić je nastupio po prvi put ove sezone u osmom kolu prvenstvene utakmice, a koju je njegov klub jučer odradio na gostovanju kod Thuna.

Iako je utakmica završila rezultatom 2:2, odličnu igru Bašića potvrđuje podatak da je u igru ušao u 68. minuti pri rezultatu 1:1, a svoj je pogodak postigao nakon samo šest minuta provedenih na terenu. Naime, ovaj hrvatski nogometaš, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, odlično je procijenio ubačaj Andersena iz slobodnog udarca te je efektnim pogotkom glavom povisio rezultat za Grasshopper na 2:1 u 74. minuti.

Igrači Grasshoppera nisu uspjeli sačuvati vodstvo jer je njihov obrambeni igrač i kapetan Milan Vilotić postigao autogol i to nakon kornera Thuna u 83. minuti. Zanimljivo je i to kako je Bašić svoj prvi pogodak u dresu Grasshoppera zabio u debiju i to upravo Thunu u srpnju 2015. godine.

Ovim remijem te s ukupno devet osvojenih bodova Grasshopper se trenutno nalazi na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice, a koju predvodi Young Boys sa 17 bodova i Zürich s 14 bodova, dok se aktualni prvak Basel nalazi na četvrtom mjestu s 11 osvojenih bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!