Košarka

VIDEO: Ante Žižić dvoznamenkast u povratku u G-League

Dario Dodić • nedjelja, 26.11.2017.
VIDEO: Ante Žižić dvoznamenkast u povratku u G-League
Foto: EPA

Ante Žižić nije se dugo zadržao u redovima Cleveland Cavaliersa, koji su ga još jednom poslali u razvojnu ligu. Ante je sinoć igrao za Canton Charge, koji je kod kuće poražen od Long Island Netsa...

Nakon samo jedne odigrane utakmice u G-League filijali Cleveland Cavaliersa, Canton Chargeu, Ante Žižić je vraćen u redove Cavsa, ali nakon što nije ni minute igrao u pobjedi protiv Hornetsa uprava kluba poslala ga je ponovno u razvojnu ligu.

Ante je sinoć drugi put nastupio u dresu Chargea, koji je kod kuće pred nešto više od 2.000 gledatelja izgubio od Long Island Netsa.

Hrvatski centar odigrao je 26 minuta i, kao i u prvoj utakmici, postigao 14 koševa (2/4 za 1, 6/10 za 2) uz sedam skokova, asistenciju i blokadu. Put Canton Chargea Cavsi su poslali i Cedija Osmana, koji je susret završio s 21 poenom i osam skokova.

Netse je do pobjede 116:101 predvodio Isaiah Whitehead s 32 koša i deset skokova, Milton Doyle dodao je 30 poena i osam skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani26.11.2017. u 14:07
    A da ga je poslat umisto u g ligu ovome nekome Skelinu šta je izbornik reprezentacije koju utakmicu. I Zubca i Hezonju isto.
    Bogomdani