Košarka

Novi dobar nastup Zupca nedovoljan South Bay Lakersima za pobjedu

Branimir Korać • utorak, 19.12.2017.
Novi dobar nastup Zupca nedovoljan South Bay Lakersima za pobjedu
Foto: EPA

Ivica Zubac ostao je još jednu utakmicu u South Bay Lakersima unatoč ozljedi Brooka Lopeza i odigrao je dobro u gostima kod Delaware 87ersa, ali bez obzira na to Lakersi su poraženi 127:123...

Ivica Zubac još jednom je dobio priliku za skupiti minutažu u South Bay Lakersima za koje je odradio dvoboj na gostovanju kod Delaware 87ersima i uz dobar nastup upisao poraz.

Na parketu Philadelphia 76ersa Zubac je odradio 34 minute i ubacio 26 poena (13/22) uz 12 skokova i tri asistencije te uz Vandera Bluea, koji je upisao 38 poena, bio prvo ime Lakersa.

Na drugoj strani stajao mu je Emeka Okafor koji je ubilježio za 18 minuta osam poena uz sedam skokova i četiri asistencije.

Lakersi sutra navečer gostuju u Houstonu kod Rocketsa, a za vjerovati je kako će Zupca ipak povući s obzirom da Brook Lopez po svemu sudeći neće biti u konkurenciji za nastup.

U South Bay Lakersima Zubac je pokazao dosta toga dobroga, ali u Los Angeles Lakersima nema minutažu, ne uklapa se u planove Lukea Waltona i može se očekivati balansiranje između South Baya i Los Angelesa sve dok Lakersi budu imali nekakvih ambicija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!