Zimski sportovi

Medveščak trećim uzastopnim porazom stavio pod upitnik šestu poziciju

Branimir Korać • utorak, 23.01.2018.
Medveščak trećim uzastopnim porazom stavio pod upitnik šestu poziciju
Foto: FaH

Medveščak je u najgorem mogućem trenutku ponovno ušao u krizu i počeo nizati poraze. Zagrepčani se nalaze u grčevitoj borbi za ulazak u play-off, ali s tri uzastopna poraza nisu si nimalo poboljšali situaciju...

Pet sudionika play-offa EBEL lige je poznato, a šestu, posljednju poziciju koja vodi u doigravanje, drži Medveščak. Međutim Medvjedi imaju samo bod prednosti nad sedmoplasiranim Grazom, do kraja regularnog dijela preostala su još samo dva kola koja će Medvjedi odraditi u gostima.

Olakotna okolnost za Medveščak je činjenica da idu u goste momčadima koje su već izgubile svaku šansu za ulazak u prvih šest, no opet, Fehervar i Znojmo odnosili su ove sezone bodove i iz Zagreba, a kako tek neće biti opasni na svom ledu.

Situacija je mogla biti i kudikamo komotnija za Medveščak da je upisana barem jedna pobjeda u zadnja tri nastupa. Međutim dva puta uspješnija je bila Vienna, a jednom Znojmo. U utorak je upravo Vienna visoko slavila u Zagrebu 6:2 i tako je postalo jasno da Medveščak najvjerojatnije neće imati pravo niti na jedan kiks u posljednja dva kola.

Medvjedi su u ovom susretu brzo primili tri gola i našli se u minusu 3:0, nakon toga povučen je s leda vratar Carr, a zamijenio ga je Rosandić koji je također do kraja primio tri pogotka, ali i obranio dvostruko više udaraca.

Pogotke za Medveščak postizali su Tyler Morley za 3:1 te Garrett Noonan za konačnih 6:1.

Sljedeći dvoboj Medveščak ima 26. siječnja u 19:15 kada će gostovati kod Fehervara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!