Košarka

Ivica Skelin objavio imena 12 igrača s kojima kreće na Rumunjsku

Branimir Korać • četvrtak, 22.02.2018.
Ivica Skelin objavio imena 12 igrača s kojima kreće na Rumunjsku
Foto: FaH

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Ivica Skelin nakon posljednjeg treninga objavio je imena 12 igrača koji će predstavljati Hrvatsku protiv Rumunjske...

Hrvatsku u petak od 18 sati čeka vrlo važna kvalifikacijska utakmica protiv Rumunjske u kojoj nema izbora i mora upisati pobjedu. Nakon posljednjeg treninga, izbornik Ivica Skelin prelomio je i odlučio s kojih 12 igrača ulazi u taj susret.

Među kandidatima za nastup ipak nema Marka Popovića i Roka Stipčevića koji se nisu uspjeli oporaviti i nastavljaju raditi prema posebnom programu uz nadu da će barem jedan biti sposoban za nastup u ponedjeljak protiv Nizozemske.

Među 12 je ušao i mladi Karlo Uljarević koji je naknadno pozvan nakon što se reprezentacija već okupila, a isto tako i Fran Pilepić koji je posljednji došao zbog odrađivanja obaveze u turskom prvenstvu.

Dobra je vijest da je osposobljen Luka Žorić koji će biti među onima koji će nastupiti protiv Rumunja.

Na popisu se nalaze:

Fran Pilepić
Darko Planinić
Željko Šakić
Karlo Uljarević
Luka Žorić
Luka Babić
Miro Bilan
Ivan Buva
Ante Delaš
Filip Krušlin
Dominik Mavra
Hrvoje Perić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tomahawk9223.02.2018. u 09:53
    točno se vidi na šta je spala hr košarka,imamo 3 kluba u aba ligi i 1 u aba 2 i da nemožemo uzet 8 igrača za repku iz ta 4 kluba. po čemu su zaslužili igrati pilepić,planinić,delaš,šakić,babić i miro bilan. katastrofalne forme
    tomahawk92