Nogomet

Ibrahimović: "Nisam zatvorio vrata reprezentaciji, ali ne želim se vratiti samo zbog imena"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 01.03.2018.
Ibrahimović: "Nisam zatvorio vrata reprezentaciji, ali ne želim se vratiti samo zbog imena"
Foto: EPA

Otkako je Švedska izborila plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, traju rasprave treba li se učiniti sve za povratak Zlatana Ibrahimovića u reprezentaciju. Oglasio se i Ibra koji kaže - vrata nisu zatvorena...

Može li Zlatan Ibrahimović pomoći Švedskoj na Svjetskom prvenstvu u Rusiji? Ibrahimović je neosporno klasan igrač, najbolji švedski nogometaš svih vremena, ali nije spreman, već jako dugo ima problema s ozljedama i zadnjih godinu dana više je van terena nego na terenu.

Svjestan je toga i Ibrahimović, tvrdi kako povratak nije nemoguć, ali ne želi se samo tako vraćati.

"Vidjet ćemo, to je jako teško pitanje. Želim se vratiti samo ako imam osjećaj da mogu pomoći, ne želim se vraćati samo zato što sam Zlatan Ibrahimović. Vrata sigurno nisu zatvorena."

Priznaje Ibrahimović da mu nedostaje reprezentacija, ali ne samo reprezentacija već i nogomet općenito.

"Nedostaje mi reprezentacija, kada ste dio toga 20 godina, teško je vidjeti da više niste tamo i da igraju neki drugi. Općenito nije lako, ozlijeđen sam i ne igram. Želim igrati. Ne treba me nitko zvati u reprezentaciju, kada budem spreman, bit ću tu. Ali idemo redom, kada ću moći napraviti ono što želim, onda ćemo o tome razmišljati."

Inače Ibrahimović je švedski rekorder sa 62 gola u 116 nastupa, a od reprezentacije se oprostio nakon Europskog prvenstva 2016. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!