Košarka

Fournier i Gordon propuštaju Sacramento Kingse, više minuta za Hezonju

Petar Jenjić • petak, 09.03.2018.
Fournier i Gordon propuštaju Sacramento Kingse, više minuta za Hezonju
Foto: EPA

Evan Fournier i Aaron Gordon zaradili su ozljede u utakmici protiv Los Angeles Lakersa i morat će propustiti utakmicu kod Sacramenta. Izostanak spomenutog dvojca trebao bi značiti povratak Marija Hezonje u prvu petorku Orlanda, kao i više šuteva u dvoboju s Kingsima koji se igra u noći s petka na subotu...

Orlando Magic u noći s petka na subotu gostovat će kod Sacramento Kingsa, momčadi koja ima isti omjer pobjeda i poraza u dosadašnjem dijelu sezone (20-45). Ono što može zabrinjavati Franka Vogela jesu ozljede njegovih igrača. Evan Fournier ozlijedio je koljeno u utakmici protiv Los Angeles Lakersa i ne zna se točan datum njegovog povratka na teren.

Iz kluba su objavili kako će utakmicu protiv Kingsa propustiti i Aaron Gordon koji se u istom dvoboju sudario s Juliusom Randleom i osjetio simptome potresa mozga. Ranije tijekom sezone Gordon je imao identičan problem, a kao i tada, moglo bi ga koštati nekoliko utakmica odmora.

Izostanak Fourniera i Gordona značit će povećanu minutažu za Jonathana Isaaca, a posebno za Marija Hezonju koji bi se u izostanku dvojice velikih potrošača lopti trebao vratiti u prvu petorku i lakše izboriti za što bolji napadački doprinos.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!