Nogomet

VIDEO: Suduva sjajnim golovima Tadića i Švrljuge do visoke gostujuće pobjede

Branimir Korać • subota, 31.03.2018.
VIDEO: Suduva sjajnim golovima Tadića i Švrljuge do visoke gostujuće pobjede

Litavci igraju susrete petog kola, a vodeća Suduva u gostima je upisala visoku pobjedu protiv Trakaija. Strijelci za goste bili su i hrvatski internacionalci Josip Tadić i Andro Švrljuga...

Suduva je još jednom uz važnu ulogu Josipa Tadića i Andre Švrljuge došla do pobjede. Hrvatski internacionalci postigli su po jedan pogodak i upravo ti golovi vratili su goste u vodstvo i odveli ih do pobjede.

Na umjetnom terenu u dvoranskim uvjetima gosti su poveli pogotkom Čileanca Gersona Aceveda, ali vrlo brzo Valentinas Jeriomenka poravnao je na 1:1.

U 55. minuti Suduva ponovno dolazi do vodstva, nakon ubačaja s desne strane Tadićč je odlično primio loptu, a zatim iz okreta zakucao je u mrežu domaćeg gola.

Deset minuta kasnije među strijelce se upisao i Švrljuga koji je s desne strane krasno gađao suprotni gornji kut, prebacio vratara i zabio za 3:1. Konačnih 4:1 postavio je Karolis Laukzemis u završnici susreta.

Suduva je tako ostala na vrhu ljestvice s 13 bodova iz pet utakmica s pet bodova više od Žalgirisa, Atlantasa i Trakaija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!