Košarka

CSKA lakoćom do pobjede protiv Uniksa

Petar Jenjić • ponedjeljak, 02.04.2018.
CSKA lakoćom do pobjede protiv Uniksa
Foto: EPA

CSKA je na domaćem parketu stigao do 18. pobjede u regionalnoj VTB ligi ove sezone. Moskovljani su u dvoboju s drugoplasiranim Uniks Kazanom upisali pobjedu 80:63, u utakmici bez prevelike rezultatske neizvjesnosti...

Osmu uzastopnu pobjedu u ovom natjecanju, a 18. ukupno upisali su košarkaši CSKA koji su na domaćem terenu slavili protiv Uniks Kazana rezultatom 80:63 i tako mu nanijeli drugi poraz u sezoni.

Upravo su Moskovljani bili zaslužni i za taj spomenuti prvi poraz 10. prosinca prošle godine kada su slavili sa 88:75. Otada pa sve do danas Uniks je igrao u vrlo dobroj formi, zaredao je s devet pobjeda, ali danas protiv kvalitetnijeg protivnika nije išlo.

Iako se radilo o dvoboju prvoplasirane i drugoplasirane momčadi lige, prevelike neizvjesnosti nije bilo. Već je u prvoj četvrtini CSKA pokazao odličnu košarku zaključivši je s 14 koševa prednosti (23:9). Kako je utakmica odmicala bilo je jasno da gosti ne mogu ozbiljnije zaprijetiti i samo je bilo pitanje kojom će razlikom CSKA slaviti.

Najefikasniji u pobjedničkim redovima bio je Othello Hunter s 14 poena, dok su po 12 koševa dodali Nando De Colo (šest asistencija) i Cory Higgins. Goste su s po 13 koševa predvodili Maurice Ndour (osam skokova) i Trent Lockett (devet skokova).

VTB liga:
CSKA - Uniks Kazan 80:63

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!