Vodeni sportovi

Tucak nakon velike pobjede: "Čestitam mojim igračima na pobjedi i publici na sjajnoj atmosferi"

Petar Jenjić • subota, 07.04.2018.
Tucak nakon velike pobjede: "Čestitam mojim igračima na pobjedi i publici na sjajnoj atmosferi"
Foto: EPA

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacija Ivica Tucak čestitao je svojim igračima na odličnoj utakmici i pobjedi protiv Srbije kojom su Barakude izborile finale Europa kupa. Veliku pohvalu uputio je i navijačima koji su pokazali kako se bodri svoja reprezentacija...

Hrvatska vaterpolska reprezentacija preokretom je stigla do pobjede protiv Srbije i prošla u finale Europa kupa. Izabranike Ivice Tucka do pobjede je vodila i jako dobra atmosfera na Kantridi. Očekivano zadovoljan nakon utakmice bio je izbornik.

"Čestitam od srca mojim igračima na velikoj utakmici i velikom srcu koje imaju. Na početku smo bili u grču uvjetovanom kriterijem suđenja. Kao trener želim i hoću štititi svoju momčad i uvijek ću na to reagirati ali igrači moraju ostati fokusiranu isključivo na igru u bazenu. Vjerovao sam da možemo doći do preokreta i zaigrati naš stil, tranzicija, plivanje i pokretljivost. Pred nama je još jedno veliko finale."

"Velike pohvale riječkoj publici, pokazali su kako se voli i bodri svoja reprezentacija. Ponosan sam što sam dio ove priče i baš mi je bio užitak biti dio prekrasnog ambijenta. Da osvojimo zlato trebamo se još potruditi. Sutra nas čeka Španjolska koja je do sada najviše pokazala. Ne odgovara nam po stilu igre, ali igramo finale kod kuće", zaključio je Tucak.

Iako danas nije mogao igrati zbog kazne zarađene u utakmici s Crnom Gorom, kapetan Andro Bušlje pohvalio je svoje suigrače na odličnoj predstavi.

"Čestitam ekipi na današnjoj borbi, svi su poginuli od početka do kraja, svi za jednog, jedan za sve. Nijedno finale nije lako, ali mislim da ćemo se dobro pripremiti za Španjolsku i odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima. Nadam se da će biti isto toliko ljudi, da nam pomogne doći do još jednog trofeja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!