Rukomet

Bliži se Jarun kup, prijave do 20. travnja

Sportnet • ponedjeljak, 16.04.2018.
Bliži se Jarun kup, prijave do 20. travnja

I ove godine Zagrebačko jezero Jarun bit će domaćin jednom od najjačih europskih turnira u rukometu na pijesku, kojeg organizira Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb.

Prošlogodišnje izdanje okupilo je većinu najboljih europskih klubova i nekoliko nacionalnih selekcija. Ove godine turnir će trajati čak pet dana, što će biti najdulje od osnutka turnira. Turnir ima mušku i žensku konkurenciju te gotovo sve mlađe selekcije, od 2000. pa sve do 2010. godišta. Utakmice će se igrati na čak četiri terena u sklopu ŠRC Jarun. Rukomet na pijesku je sport koji zbog svoje atraktivnosti i pozitivnog okruženja svake godine okuplja sve više i više sudionika i zaljubljenika u taj mladi, ali sve više i više popularni sport.

Jarun kup ove godine počinje 27. travnja, a prijave traju do 20. travnja tako da ako niste, još stignete prijaviti svoju ekipu (putem adrese e-pošte [email protected]) i postati dio najljepše ljetne rukometne priče. Detaljnije informacije o turniru možete pronaći na službenoj stranici turnira, www.jaruncup.com.

AUTOR: Filip Škrlec

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!