Košarka

Brett Brown: "Još nismo sigurno hoće li Embiid igrati u trećoj utakmici"

Petar Jenjić • srijeda, 18.04.2018.
Brett Brown: "Još nismo sigurno hoće li Embiid igrati u trećoj utakmici"

Trener Philadelphia 76ersa Brett Brown u razgovoru s novinarima dao je osvrt na trenutnu zdravstvenu situaciju ponajboljeg igrača Joela Embiid. Američki stručnjak tvrdi kako Kamerunac napreduje, ali da još ne mogu sa sigurnošću reći hoće li igrati...

Prva runda serije između Philadelphia 76ersa i Miami Heata seli na Floridu gdje će se odigrati sljedeće dvije utakmice. Podsjetimo, trenutni rezultat je 1-1, a Sixersi su oba susreta odigrali bez jednog od najboljih igrača, centra Joela Embiida.

Kamerunac se vratio treninzima još prošli četvrtak, ali njegovo zdravstveno stanje i dalje je neizvjesno pred treću utakmicu koja se igra u noći s četvrtka na petak.

"Još nismo sigurni, ali napreduje", kazao je trener Brett Brown u razgovoru s novinarima: "Nije daleko od povratka na teren, ali sve ćemo znati u sljedećih 48 sati. Odradit će neke šuterske treninge, ali i dalje ne znamo."

Izostanak Embiida vidio se u drugoj utakmici serije koju je Heat uspio pobijediti i prekinuti niz od devet pobjeda Sixersa bez kamerunskog centra. Brown tvrdi kako je odlučila druga četvrtina u kojoj je Miami preuzeo primat.

"Odigrali smo jako loše drugu četvrtinu, izgubili smo, mislim, 34:13. Nismo imali pravog plana u napadu, a njegova prisutnost u reketu nam itekako pomaže. Embiid momčad čini boljom", zaključio je Brown, a prenosi NBC.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!