Košarka

Embiid: "Bit ću noćna mora za Heat", Whiteside: "Ne postoje više akcije za mene"

Branimir Korać • petak, 20.04.2018.
Embiid: "Bit ću noćna mora za Heat", Whiteside: "Ne postoje više akcije za mene"
Foto: EPA

U seriji između Philadelphije i Miamija očekivao se i veliki dvoboj Joela Embiida i Hassana Whitesidea, no zasad je iz raznih razloga viđeno vrlo malo od njega...

Hassan Whiteside već neko vrijeme nije tako veliki faktor u igri Miamija, a to i sam osjeća. Nakon poraza u trećem susretu protiv Philadelphije, požalio se kako nema dovoljno lopti.

"Osjećam da je naš napad dosta drugačiji nego na početku sezone. Trener od mene sada traži neke druge stvari, više nemam toliko akcija, trener zahtjeva da se koncentriram uglavnom na postavljanje blokova. Moram mu vjerovati."

"Embiid uživa u snu svakog centra. Sixersi imaju dosta akcija za njega, dobiva lopte u postu, akcije uglavnom idu preko njega i Bena Simmonsa."

Embiid je nastupio s maskom na licu kako bi se dodatno zaštitio i spriječio obnavljanje ozljede, a tijekom susreta maska mu je u jednom trenutku pala s lica, na nju je nagazio Justise Winslow koji ju je nesportski pokušao oštetiti. Embiid je imao poruku za Heat nakon susreta:

"Justise je stao na masku i kasnije ju pokušao slomiti rukama. Ubrzo je shvatio da ih imamo barem 50-ak. Trebat će Heatu puno više da me izbace iz serije, bit ću im noćna mora."

U tom trećem susretu Embiid je upisao prvi nastup u doigravanju i odmah je s 23 poena igrao ključnu ulogu. S druge strane Whiteside je imao limitiranu minutažu, dijelom zbog osobnih pogrešaka, a dijelom što mu u Miamiju čini se i ne vjeruju više tako puno.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!