Tenis

Robredo ipak bio prejak, Galović zaustavljen na startu kvalifikacija Istanbula

Petar Jenjić • subota, 28.04.2018.
Robredo ipak bio prejak, Galović zaustavljen na startu kvalifikacija Istanbula

Viktor Galović nije uspio proći prvo kolo kvalifikacija za ATP turnir u Istanbulu. Bolji je od hrvatskog tenisača u dva seta bio Španjolac Tommy Robredo u meču koji je trajao nešto manje od sat i pol...

Nakon poraza u osmini finala Challengera u Francavillu Viktor Galović nastupio je u prvom kolu kvalifikacija Istanbula. Hrvatski tenisač za protivnika je imao iskusnog Španjolca Tommyja Robreda koji je slavio u dva seta.

Šesti nositelj u kvalifikacijama stigao je u Tursku nakon poraza od Ive Karlovića u Barceloni i slavio sa 6:3, 6:4 nakon sat i 27 minuta provedenih na terenu.

Prvi set bio je prilično izjednačen sve do sedmog gema. Iako je imao break priliku nekoliko minuta ranije, Galović ju nije uspio iskoristiti, a za razliku od hrvatskog tenisača Robredo je svoju treću šansu uzeo i poveo s 4:3. Do kraja seta Španjolac je još jednom oduzeo servis protivniku.

Hrvatski tenisač propustio je tri break prilike u drugom setu, a servis je ispustio u najgorem mogućem trenutku. Pri vodstvu 5:4 Robredo je stigao do meč lopti, iskoristio drugu i prošao u drugo, posljednje kolo kvalifikacija.

ATP Istanbul, kvalifikacije, prvo kolo:
Tommy Robredo (6) - Viktor Galović 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!