Rukomet

Zaključen i drugi dan na Jarun kupu

Sportnet • nedjelja, 29.04.2018.
Zaključen i drugi dan na Jarun kupu

Završio je i drugi dan Jarun Cupa. U subotu smo svjedočili mnoštvu dobrih poteza jer su na teren izašle muške i ženske seniorske ekipe...

Dan su otvorile ekipe BHV Wasserschlossa i Zagreb Sesveta u kojem su domaći dečki pokazali klasu više od švicarskih gostiju te su odnijeli pobjedu 2:0 u setovima. Na drugom terenu snage su odmjerili švedski Göteborg i domaće uzdanice BHC Sesvete. Nakon dva neočekivano teška seta BHC Sesvete odnijele su pobjedu 2:0 te su prvi pratitelji danskom HEI-BHu s kojima igraju danas u 16:00 sati.

AKRP Zagreb je bio blizu pobjede protiv Švicaraca, ali su u raspucavanju gosti iz Švicarske bili uspješniji 2:1 u setovima. Druga ekipa BHC Sesveta dobro se držala protiv Švedskog nacionalnog tima, dok se Detono lako obračunao s AKRP Zagrebom. White Boysi iz Kaštela imali su poprilično neuspješan dan jer su upisali poraze protiv Ekaterinodara i TSHV Camelota pa će im trebati čudo da prođu skupinu.

Chemo profili upisali su pobjedu protiv Goteborga koji je trenutno na dnu skupine C, a Ekaterinodar sigurno drži vrh skupine A sa svim pobjedama te mirno dočekuju preostale susrete.

U ženskoj konkurenciji poljski Pyrki Poznan upisao je uvjerljivu pobjedu protiv RK Orahovice kojima je ovo prvi pjeskaški turnir i tek su u procesu prilagodbe na pijesak.

Upitali smo igračicu Orahovice Vanju Barać o dojmovima turnira te što misli o sportu i turniru općenito. „Tu smo prvi puta i svi se zabavljamo. Drukčiji je nego obični rukomet, treba se puno više kretati i zabavan je. Dođite i probajte."

U ostalim susretima Detono Zagreb i Beachqueens opravdali su ulogu favorita te su pobijedili Goteborg i CAIPIranhas pa se sada bore za vrh tablice skupina A i B. Sutra je na rasporedu rasplet skupina te ćemo saznati četvrtfinaliste turnira, stoga dođite, i podržite naše ekipe na putu do završnice turnira.

Mario Lacković

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!