Tenis

Petra Martić poražena i u konkurenciji parova

Petar Jenjić • petak, 01.06.2018.
Petra Martić poražena i u konkurenciji parova
Foto: EPA

Hrvatska tenisačica Petra Martić u paru s Grkinjom Marijom Sakkari poražena je u prvom kolu Roland Garrosa. Nakon sat i 24 minute na terenu bolje su bile Irina Begu i Qiang Wang sa 6:3, 7:6...

Petra Martić zaključila je nastup i u konkurenciji parova na drugom Grand Slamu sezone. U prvom kolu igrala je s Grkinjom Marijom Sakkari i upisala poraz od rumunjsko-kineske kombinacije Irina Begu/Qiang Wang.

Begu i Wang stigle su do pobjede u dva seta (6:3, 7:6 (5)) za sat i 24 minute provedene na terenu. U drugom kolu igrat će protiv kombinacije Andreja Klepac/Maria Jose Martinez Sanchez.

Begu i Wang od samog su početka krenule vrlo dobro i agresivno. Napravile su dva breaka i povele s 4:0, a razliku su održavale do kraja seta, iako smo mogli vidjeti još po dva oduzeta servisa na svakoj strani.

Drugi set bolje su otvorile Martić i Sakkari koje su iskoristile treću break šansu u prvom gemu i povele s 1:0. Prednost su održavale sve do servisa za set kada rumunjsko-kineska kombinacija uzvraća na isti način i dolazi do poravnanja. Rezultat se nije mijenjao sve do 13. igre u kojoj Begu i Wang nijednom nisu bile u zaostatku te su zasluženo stigle do pobjede

Roland Garros, 1. kolo:
Irina Begu/Qiang Wang - Petra Martić/Maria Sakkari 6:3, 7:6 (5)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!