Nogomet

Subašić: "Bit će sve u redu, izašao sam da se ozljeda ne bi pogoršala"

Petar Jenjić • petak, 08.06.2018.
Subašić: "Bit će sve u redu, izašao sam da se ozljeda ne bi pogoršala"
Foto: FaH

Danijel Subašić prokomentirao je napuštanje igre u 67. minuti zbog ozljede, činjenicu da Hrvatska ima širinu i kako igrači s klupe mogu donijeti jako puno...

Prvi vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić morao je napustiti igru u 67. minuti zbog ozljede, ali kako sam kaže ne radi se o prevelikom problemu i da će sve biti u redu.

"Malo me uhvatio grč, već mjesec i pol dana vučem tu ozljedu, ali bit će sve u redu. Izašao sam iz igre samo da se ne bi dodatno pogoršala. Bitno je da smo pobijedili, to je izbornik i tražio od nas i to smo ostvarili. Sigurno da postoje stvari na kojima još trebamo raditi, izbornik je rekao da neke stvari još nećemo pokazati i da ćemo to uvježbati za Rusiju. Važno je da smo živi i zdravi da spremno dočekamo prvenstvo."

"Hrvatska reprezentacija ima kvalitetne igrače, nije to samo prvih 11. Svatko tko uđe u igru daje svoj maksimum, danas je tako bilo i super je ispalo. Utakmica je bila jako teška zbog vrućine, ali kao što sam rekao važno je da smo pobijedili i da spremni idemo u Rusiju", zaključio je Subašić u razgovoru za HRT.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!