Tenis

Petra Martić lakoćom preko osme nositeljice do drugog kola

Petar Jenjić • utorak, 19.06.2018.
Petra Martić lakoćom preko osme nositeljice do drugog kola
Foto: FaH

Uspješan početak WTA turnira u Birminghamu imala je Petra Martić koja je u dva seta bila bolja od osme nositeljice Coco Vandeweghe...

Petra Martić uspješno je krenula na WTA turniru u Birminghamu gdje ju je u prvom kolu čekao dvoboj protiv osme nositeljice i 15. igračice svijeta Coco Vandeweghe.

Hrvatska tenisačica stigla je do pobjede sa 6:3, 6:2 nakon samo 62 minute igre u prvom međusobnom dvoboju. U drugom kolu igrat će protiv Rumunjke Mihaele Buzarnescu.

Vrlo dobro krenula je hrvatska tenisačica u današnji dvoboj, a u trećem gemu stigla je i do breaka prednosti. U sljedećem servis gemu Martić se suočila s dvije break prilike protivnice, no obje je uspjela spasiti. Kako se kasnije pokazalo, bile su to prve i jedine prilike za oduzimanje servisa za Vandeweghe. Martić je napravila još jedan break i lakoćom zaključila set u svoju korist.

Odmah na otvaranju drugog seta hrvatska tenisačica stigla je do prednosti od 3:0, a zatim i mirno zaključila meč u svoju korist. Do kraja meča napravila je još jedan break za potvrdu pobjede.

WTA Birmingham, 1. kolo:
Petra Martić - Coco Vandeweghe 6:3, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!